Ekstra Bladet

INGEN SOM DIG

-

Det er ikke mere end to uger siden, at jeg læste Ole Stephensen­s bog ’ Rub og stub’, og bagefter tænkte ’hold da op en fantastisk varm og ærlig mand og personligh­ed’.

Så chokket var stort, da jeg erfarede, at Ole Stephensen pludselig er gået bort. Men hvorfor skulle det ske på en råkold og mørk dag i februar? Som om det hele ikke var gråt og trist i forvejen.

For grå og kedelig var Ole bestemt ikke. Man kunne altid tage Ole alvorligt. Lige meget, hvad han

Snøft, hvor vil jeg savne Ole, Walther og Øb. Men hvorfor gå bort på en gråvejrs- aften?

foretog sig, så var han seriøst sjov eller sjov seriøs, for alt, han foretog sig, kunne pakkes ind i humor.

Når han var sjov og pjattet på tv eller film, tog man ham seriøst, og som journalist og tv- vært tog man ham også seriøst. Selv om et interview med et alvorligt emne. kunne tage en sjov drejning, så var der ingen tvivl om, at Ole var velforbere­dt, og mon ikke han også selv derfor kunne begynde med den mere muntre tone, hvis interviewe­t blev lige en anelse for alvorligt, for han var en folkekær person, der både ville give folk noget at tænke over og dog aldrig glemte humoren og det gode danske smil.

Og som den perfekte politiker nåede han at vise sin seriøse og alvorlige si- de for fortsat at være med til at gøre Danmark et godt sted at være.

Og en seriøs politiker med lune og karisma har været savnet længe. For der er heller ingen politiker som dig, og heller ingen tv- vært vil blive som dig.

Snøft, hvor vil jeg savne Ole, Walther og Øb. Men hvorfor gå bort på en gråvejrs- aften? Tak for alt, Ole. Tak for din måde at være på.

Allan Grøn Asavænget 16 Randers NV

 ?? FOTO: IDA MARIE ODGAARD/ RITZAU SCANPIX ?? Allan Grøn mindes Ole Stephensen, der døde forleden i en alder af blot 63 år.
FOTO: IDA MARIE ODGAARD/ RITZAU SCANPIX Allan Grøn mindes Ole Stephensen, der døde forleden i en alder af blot 63 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark