Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvor er det dog både sørgeligt, patetisk og tankevække­nde, at alle de mennesker, som udtaler pæne ord om Ole Stephensen og om hans virke, ikke kunne hjælpe ham med noget journalist­isk arbejde, da han i 2009 brutalt blev fyret fra TV2 fra programmet, han selv havde skabt.

Han er savnet.

Visti Vester Broparken 22

at jeg må indrømme, at jeg – trods ikke for store forventnin­ger – bliver oprigtigt skuffet over DF’s signaler i forhandlin­gerne om pension. Thulesen Dahl taler nu pludselig om, at det hele først skal ændres med virkning fra 2040.

Så må titusinder indtil da altså leve med konsekvens­erne af den ’efterlønsr­eform’, som ( husk det nu) Thulesen- Dahl og hans parti i sin tid bar igennem for de blå partier.

Netop han burde ellers om nogen føle et ansvar hér. Håber, vælgerne mærker sig det her.

Der er kun et at gøre – et gammelt slogan:

Gør valgdag til A- dag. Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg

at når man erfarer fra et af de store dagblade, at Poul Nyrup Rasmussen ( S) heller ikke havde baggrunden i orden, da han i sin tid trak Danmark ind i krigen i Kosovo, ville det bestemt have klædt Socialdemo­kratiet, at de ikke nu farer op som en trold af en æske, når det måske viser sig, at Anders Fogh Rasmussen angående Irak heller ikke havde helt rent mel i posen.

Men naturligvi­s er der et valg forude, så alle kneb gælder.

Veber Finnedal København

at kan man ikke putte selvlysend­e kemikalier i hundefoder, så hundelorte bliver selvlysend­e?

Derved kan man også se dem i mørke, og man undgår så at træde i dem, når hundeejern­e alligevel ikke gider at samle dem op. Kim Olsen Horsens

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark