Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du møder verden med en mægtig energi, og et stort overskud lige nu. Du tror på dig selv, og du har mange ideer. Alle disse ideer har du lyst til at dele med folk omkring dig, og de modtages godt, fordi du virkelig præsentere­r dem med selvtillid. Det bliver en god lørdag.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du trænger til at prøve noget nyt i øjeblikket, og der sker da heller aldrig noget, hvis ikke man af og til ekspermint­erer lidt med tingene. I dag er impulsiv og spontan, og er klar til at prøve ting, som giver dig nye perspektiv­er at tænke over. Det bliver en interessan­t dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag kan du få dig en god og sjov dag sammen med dem, du deler humor med. Du har brug for at tingene er lidt underholde­nde og festlige i dag, og du vil helst være sammen med mennesker, der tør at være dem selv. Der skal være plads til anderledes og skæve indfald i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Du trænger nok til at være lidt i dit eget selskab denne lørdag. Det bliver ikke nogen kedelig dag af den grund, tværtimod så trives du med at gå og tænke over en masse nye ideer for dig selv. Du får dig en rigtig god dag, hvor du virkelig glæder dig over dit eget selskab.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger til at få lov til at hygge dig lidt, og bare give dig selv tid til at få styr på en masse ting, som du måske bedst klarer i eget tempo. Det kan være gamle hængeparti­er, du går og rydder op i, og i stedet for at lade dig stresse af andre, kan du bruge hele dagen på det alene.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger til at være hjemme i dag, og du trænger til at være sammen med dem, du holder af. Det skal være dem, der tager dig fuldkommen, som du er, hvor det ikke er nødvendigt at skulle forklare sig. I dag har du både brug for at være hjemme, og at føle dig hjemme.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag bør du bruge tid sammen med nogen, som brænder for det samme som dig. Så er der mulighed for at snakke en masse om det samme emne, og der er plads til, at det bliver nørdet, uden at nogen keder sig. Det er lige, hvad du trænger til i dag. Nyd dagen fuldt ud.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag kan du bruge tid på at overraske din partner, hvis du altså er i parforhold. Det kan også være, at din partner har overraskel­ser i ærmet til dig. Der er i hvert fald mulighed for uventede og sjove oplevelser i dag. Er du single, kan du tage på en spontan date i stedet for.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder at være sammen med mange mennesker i dag, og du nyder at tale med dem, du møder på din vej. Du vil gerne høre alle mulige forskellig­e menneskers syn på forskellig­e ting, og de må hjertens gerne komme med deres eget bud. Du har også selv meget på hjerte.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har fokus på dine ambitioner lige for tiden, og i dag får du dig et par originale ideer. Hvis du på nogen som helst måde drømmer om at bygge noget op fra grunden af, kan i dag være en god dag at påbegynde det. Ideerne kan også bruges til noget du allerede er i gang med.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan virkelig nå en bunke i dag, selvom du måske har fri. Du vil især have øje for, hvordan du får løst et par praktiske opgaver, selvom de måske tidligere har drillet. I dag er det bare som om, at du lige pludselig kan se, hvad der må gøres, og så handler du prompte på tingene.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag kan du tænke lidt over din økonomi, da du vil være særdeles god til at finde på nye indtjening­smulighede­r. Det handler ikke altid om at skulle arbejde mere, måske har du noget lige ved hånden, som det bare handler om at gøre brug af. Tænk dig godt om i dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark