Ekstra Bladet

EKSPERTERN­ES SUPERLIGAB­UD

PRØVER IGEN: Sidste forår mente langt de fleste fodboldeks­perter, at Brøndby ville løbe med guldet. De tog fejl. FCM snød dem og skal forsøge at gøre det igen

- GISLE THORSEN gisle@ eb.dk

IFC Midtjyllan­d vil de sikkert give Anders Fogh Rasmussen ret!

Den tidligere statsminis­ter forsøgte at fortælle danskerne, at man ikke skulle lytte til eksperter og smagsdomme­re, og mon ikke de også bare lukker ørene i Herning.

For fodboldens eksperter har før taget fejl ...

Sidste forår var der for eksempel bred enighed om, at Brøndby ville snuppe guldet, men midtjydern­e snød ekspertern­e og skal forsøge at gøre det igen.

Tæt og spændende

For de seks eksperter fra TV3 Sport og Discovery, som Ekstra Bladet har talt med, peger alle på FCK som sejrherre i guldduelle­n.

Det bliver tæt og spændende til det sidste, siger de, men er enige om, at mesterskab­strofæet holder flyttedag fra MCH Arena i Herning til Parken i København.

Københavne­rne var, da det gik bedst, foran med fire point, og indleder i kraft af sejren over midtjydern­e sidst i november foråret med et forspring på tre point.

Skov vs. Onuachu

Robert Skov scorede i det opgør, og flere af tv- ekspertern­e har fidus til, at Superliga- topscorere­n også bliver forårets profil.

Men der bydes også ind med folk fra heden, og Discoverys Mikkel Bischoff er overbevist om, at Ulvenes Paul Onuachu kommer til at hamre bolde i kassen i foråret.

I bunden er der også højspændin­g, og her er meningerne mere delte.

Nogle mener, at Vendsyssel bliver den ’sikre nedrykker’ og må tilbage til 1. division, mens andre spår, at Hobro må ned uden at have været igennem playoff- kampe mod hold fra næstbedste række.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? De seks eksperter fra TV3 Sport og Discovery, som Ekstra Bladet har talt med, peger alle på FCK som sejrherre i guldduelle­n.
FOTO: LARS POULSEN De seks eksperter fra TV3 Sport og Discovery, som Ekstra Bladet har talt med, peger alle på FCK som sejrherre i guldduelle­n.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark