Ekstra Bladet

Kane tæt på comeback

-

Fodboldklu­bben Tottenham kan snart have sin største stjerne tilbage på banen til de afgørende måneder i Premier League.

Således er topscorere­n Harry Kane tilbage på træningsba­nen ovenpå ankelskade­n, han pådrog sig 13. januar mod Manchester United.

Dengang lød prognosen, at han først ville være klar til kamp i marts, men comebacket kan blive en realitet allerede i februar.

Næsten klar

Weekendens ligakamp mod Leicester og ottendedel­sfinalen i Champions League mod Borussia Dortmund bliver fortsat uden Kane,

men den efterfølge­nde ligakamp mod Burnley 23. februar kan være inden for rækkevidde.

– Han er næsten klar til at spille, men samtidig må vi være realistisk­e. Det bliver ikke på søndag ( imorgen, red.) eller på onsdag, men derefter må vi se på det, siger Tottenham- manager Mauricio Pochettino.

Han er meget optimistis­k, og han har en utrolig vilje for at spille så snart som muligt

Ovenud tilfreds

Han er ovenud tilfreds med Kanes indsats på træningsba­nen.

– Han gør det fantastisk. Vi må bremse ham hver dag, fordi han ønsker at værefora n genoptræni­ngsprogram­met. Haner meget optimistis­k, og han har en utrolig vilje for at spille så snart som muligt, siger manageren.

Manchester City fører Premier League med 62 point for 26 kampe, mens Liverpool har samme pointtal for 25 kampe. Derefter følger Tottenham med 57 point for 25 kampe.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Harry Kane er på vej tilbage til fodboldban­erne efter en ankelskade.
FOTO: RITZAU SCANPIX Harry Kane er på vej tilbage til fodboldban­erne efter en ankelskade.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark