Ekstra Bladet

DAN KØRTE FAST I DELL

KUNDESERVI­CE: Brugte næsten to måneder på at få pengene retur for en defekt computer

- TEKST: HEINE JØRGENSEN

Det burde være en formssag at få ordnet sin nye computer, hvis den allerede ved leveringen ikke virker.

Det troede Dan Andersen også, da han i begyndelse­n af december tog fat i computerfi­rmaet Dell for at klage over sit indkøb.

– De er sådan set flinke nok, men der sker ikke en skid, konstatere­r vestjyden i dag efter at have brugt næsten to måneder på at få sine penge tilbage.

De mange uger er gået med at vente på svar, der ikke viser sig at holde. Og løfter, der gang på gang bliver brudt.

– Langt de fleste får sikkert en computer, der virker. Men de få som mig, der kommer i problemer, de bliver simpelthen sjoflet, mener Dan Andersen.

– Man bliver kostet rundt i ring, der bliver lovet en masse, og så kan man ikke komme i kontakt med dem, når de alligevel ikke ringer tilbage, som de har lovet.

DET FØRSTE BRUDTE

løfte var, at computeren ville blive byttet med en ny. Men da kundeservi­ce alligevel ikke kunne leve op til det løfte, blev Dan opfordret til at lyve om, at der var en fejl på computeren. Han skulle bare udnytte sin returret, men ikke sige noget om fejlen, lød rådet.

– Kundeservi­ce forklarer pludselig, at jeg skal sige, at jeg har fortrudt købet. Jeg må bare ikke sige, at den er i stykker.

– Men jeg vil selvfølgel­ig ikke acceptere, at jeg skal sende computeren retur og selv betale for det. For hvis man fortryder købet, skal man selv betale for returfragt­en.

– Jeg vil heller ikke lyve om det eller købe modellen igen, der nu er blevet 1600 kroner dyrere, siden jeg købte den.

OG DA DELL ENDELIG

tager computeren retur, opstår det næste problem. Nemlig at få pengene tilbage.

– De har hele tiden nogle nye forklaring­er. Så har de problemer med deres computere, så er de syge, og pludselig kan de ikke opfylde det, som de har lovet. Eller også har den rigtige afdeling ikke fået besked om, at jeg skal have pengene retur.

Da der endelig kommer penge, mangler noget af beløbet, så først 29. januar har Dan Andersen fået alle sine penge.

– Skal du handle hos Dell igen? – Nej, lyder det meget klart fra Dan Andersen.

– Hvad synes du, Dell skal lære af din sag?

– De skal få løst problemern­e i stedet for at trække sagerne i lang- drag og sende kunderne i ring. For det er jo det, at de gør.

– Hvad giver du for deres forklaring­er om, at din sag er usædvanlig?

– Altså, når jeg kigger på deres fortid med dårlig kundeservi­ce og de problemer, som andre deler på Trustpilot lige nu, så virker det altså, som om det her problem går igen og igen for rigtig mange kunder.

De har hele tiden nogle nye forklaring­er

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? Dan Andersen har ingen problemer med Dell, hvis ellers deres produkter virker, når de bliver leveret. Gør de ikke det, venter der kunderne et mareridt af en kundeservi­ce.
FOTO: CHRISTER HOLTE Dan Andersen har ingen problemer med Dell, hvis ellers deres produkter virker, når de bliver leveret. Gør de ikke det, venter der kunderne et mareridt af en kundeservi­ce.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark