Ekstra Bladet

DANSKE BANK: DERFOR ER VI DYREST

-

Danske Banks investerin­gsapp, June, er den dyreste i My bankers prissammen­ligning.

Det skyldes, at man får mere hos June end de andre apps, lyder det fra Danske Bank.

– Hos June får kunderne hurtigt og nemt en personlig anbefaling til en investerin­g baseret på deres individuel­le økonomi, tidshoriso­nt og risikovilj­e. Kunderne kan investere helt ned til 100 kr., siger Jakob Beck Thomsen, der er produktche­f hos June.

Hos June kan du ikke handle enkelte aktier eller al verdensinv­esteringsf­ond e, men vælge mellemfi re fonde med hver deres risikoprof­il. Den seneste måned har den mest risikovill­ige fond i June præsteret et afkast på 6,7 pct., mens C20- indekset i samme periode til sammenlign­ing er vokset 4,8 pct. Samtidig skal du så betale årlige omkostning­er på mellem 0,9 og 1,0 pc t. afhængig af valgaf fond, investerin­gsbel ø bogtidshor­isont.

Saxo Bank har omvendt valgt at gå benhårdt efter at skære omkostning­erne så langt ned som muligt.

– Man er desværre ikke herre over ens afkast, men omkostning­er og gebyrer ved ens investerin­ger har man indflydels­e på. Og hver krone, man betaler i gebyrer, kommer direkte fra det afkast, der ellers var gået direkte ind på ens konto. Det er derfor kun fornuftigt, at man søger derhen, hvor priserne er minimale, siger Philip Frijs, der er ansvarlig for investorpr­odukter i Saxo Bank.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark