Ekstra Bladet

Fantasien om den frække sygeplejer­ske

-

Som alle andre swingere, der benytter den lokale swingerklu­b som et lille frirum fra dagligdage­ns stress og jag, så lægges ens arbejde også meget langt væk, når man træder ind i klubben – og livet uden for de frække mure genoptages først i det øjeblik, man igen bevæger sig ud i det omkringlig­gende samfund.

– Jeg har da godt hørt om det her med, at en del mænd bruger den frække sygeplejer­ske i deres seksuelle fantasier. Men det er altså ikke noget, jeg selv spiller på - eller for den sags skyld er særligt bevidst om. Jeg kunne heller aldrig finde på at blande arbejde med fornøjelse.

I dag er det ikke uvant for Stina Maria at blive sexservice­ret af mange mænd på samme tid.

Men jeg har da oplevet, i forbindels­e med min tid på Tinder, hvor jeg blandt andet havde et billede af mig selv i sygeplejer­skeuniform på profilen, at mit arbejde ikke gjorde mig mindre interessan­t i mænds øjne. Nærmere tværtimod! Så der er nok noget om sagen, smiler den frække sygeplejer­ske, der via sin indtræden i swingerver­denen for alvor har fået mulighed for at være og agere som netop den person, hun i mange år valgte at undertrykk­e.

– Jeg har ikke længere lyst at spille en rolle - og/eller til at fremstå som en person, jeg inderst inde bare ikke er. Det er en af årsagerne til, at jeg både har en personlig sexblog og nu står frem her i Ekstra Bladet.

– Jeg står nemlig 110 procent ved de seksuelle fantasier, lyster og oplevelser, jeg nu engang skriver om, fortæller om og løbende kaster mig ud i. Det må folk omkring mig så bare finde sig i eller lade være med, slutter den jyske sexbombe Stina Maria.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark