Ekstra Bladet

Dell: Alt er bare gået galt

-

Hos kommunikat­ions- Dell lægger Christian og marketingd­irek- Riise, der er tør i Danmark, sig fladt ned efter at have gennemgået Dan Andersens sag. – Jeg kan kun sige, at jeg er helt enig med Dan i, at det her har været et langt og uheldigt forløb.

– Og jeg kan fuldt ud forstå, at Dan er frustreret og utilfreds. Derfor har jeg også to gange talt med Dan, og jeg har undskyld på vegne af Dell

som organisati­on. ganske re fortæller Ifølge andre usædvanlig. Christian kunder om lignende på Riise Trustpilot Også dårlige er selvom sagen ople- aktuelt dog fle

velser med Dells kundeservi­ce.

– Når jeg kigger på antallet af or

drer, vi håndterer i Danmark, er det

altså forbavsend­e få reklamatio­ner,

vi modtager.

– Men når det er sagt, er jeg enig i,

at en utilfreds kunde altid er en for

meget. Derfor tager vi altid en klage alvoligt Problemern­e, som Dan Andersen har oplevet, mener Christian Riise er en kombinatio­n af hændelser, der hver for sig har trukket sagen i langdrag.

– Det er et meget uheldigt sagsforløb, som består af misforståe­lser, manglede afstemning af forventnin­ger, sygdom og juleferie. Alt er bare gået galt, hvilket giver en ekstra dårlig oplevelse for Dan.

Et af problemern­e i sagen er blandt andet, at kundeservi­ce ifølge Dan Andersen i begyndelse­n lovede, at computeren bare kunne returneres.

– Den normale procedure er, at vi forsøger at ordne computeren. Her har vores servicetea­m kommuniker­et, at den skal bare byttes.

– Det er bare ikke, hvad vi normalt gør, siger Christian Riise, der hverken har kunne få be- eller afkræftet, at Dan Andersen fik et løfte om en ny computer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark