Ekstra Bladet

BESKIDT SEX giver mig appetit på meget mere

Danmarks frækkeste sygeplejer­ske: Til daglig er 33- årige Stina Maria sygeplejer­ske - og frem til for nylig var hun en pæn og monogam pige. I dag er den kønne og sexede midtjyde til svedig og beskidt swingersex

- TEKST OG FOTO: JOAN PICKERING

På et tidspunkt for ikke så lang tid siden havde Stina Maria sex med et ægtepar. Altså en trekant med en fremmed mand og kvinde, hvor trekløvere­t dyrkede forskellig­e former for sex med hinanden – og hvor Stina Maria i samme ombæring havde sin pigesex- debut.

Det endte med at være en vildt fræk omgang, hvor der ikke blev lagt fingre imellem – og som kun blev endnu frækkere og mere intens for Stina Maria af, at hendes nye mand sad på en stol ved siden af sengen og savlende kiggede på.

Denne type af seancer tænder nemlig både han og hun på. For heller ikke så lang tid siden var Stina Maria både forretten, hovedrette­n og desserten i et større gangbang i den lokale swingerklu­b, Tucan Club, hvor otte- ti mænd skiftedes til at servicere hende i både hoved og bagdel.

Når Stina fører sig frem i Tucan Club, så tænder hun på at blive både hørt og set.

Men da ikke alle fyrene – trods alt – kunne komme til fadet på samme tid, var der kø for at komme til den frække sygeplejer­ske.

Og, som hun selv siger, så nød hun hvert sekund af den hardcore sexsession til fulde. For jo mere vilde og grænsesøge­nde de frække oplevelser er, jo mere tænder det hende. Og det var altså ikke Stina Maria, der til sidst måtte kapitulere.

For når hun først er på og tændt, og det hele kører som i babyolie, har hun svært ved at få mand nok. Og så rækker selv otte- ti fyre ikke altid helt langt nok.

SOM BEKENDT BØR man aldrig skue hunden på hårene. Sådan er det også med den 33- årige sygeplejer­ske, der trods sit kønne og stille ydre ikke er specielt stille eller ' pæn' i sengen.

Hverken hjemme eller i swingerklu­bben, hvor den ene hardcore sexfantasi efter den anden nu veksles til ofte endnu frækkere oplevelser sammen med seksuelt ligesinded­e.

– Jeg har været sygeplejer­ske i ti år, og inden jeg for alvor prikkede hul på det grænsesøge­nde og eksperimen­terende sexliv, jeg praktisere­r i dag, var jeg 12 år i et fast og fuldstændi­gt monogamt forhold. Så tidligere har jeg altså været en såkaldt pæn pige, smiler jyden med de intense øjne.

– Jeg var monogam, men desværre også utro. Endda op til flere gange. Det er ikke noget, jeg er specielt stolt over. Men intet er som bekendt så galt, at det ikke er godt for noget. For min utroskab førte i sidste instans til skilsmisse, og var jeg herefter havnet i et nyt fast og monogamt forhold, så ville der være en overhængen­de stor risiko for, at jeg på et tidspunkt bare ville knalde ved siden af igen. Nøjagtig som rigtig mange andre danske mænd og kvinder gør.

I dag er Stina Maria i forhold med en ny mand - men nu i en helt ny form for parforhold, hvor sex med andre, både solo og sammen med kæresten, mere er reglen end undtagelse­n. En måde at være i fast forhold på, der passer Stina som hånd i handske - eller måske rettere som penetreren­de dolk i skede.

– Jeg har altid været meget nysgerrig og grænsesøge­nde i forhold til sex, men var helt naturligt begrænset af, at jeg i mange år var i et monogamt forhold. Så da jeg blev single, gav jeg den for alvor gas. Gik en masse i byen, hvor jeg både scorede og selv blev scoret - og var i det hele taget superglad for min nyvundne seksuelle frihed, smiler Stina, der blandt andet fandt sine sexpartner­e via Tinder. Hvor det, som hun selv udtrykker det, er supernemt at finde nye og spændende sexdates.

Inden jeg for alvor prikkede hul på det grænsesøge­nde og eksperimen­terende sexliv, jeg praktisere­r i dag, var jeg 12 år i et fast og fuldstændi­gt monogamt forhold

 ??  ?? Når Stina fører sig frem i Tucan Club, så tænder hun på at blive både hørt og set.
Når Stina fører sig frem i Tucan Club, så tænder hun på at blive både hørt og set.
 ??  ?? Stina Maria er gået fra at være monogam til at dyrke hardcore og eksperimen­terende sex med både mænd og kvinder.
Stina Maria er gået fra at være monogam til at dyrke hardcore og eksperimen­terende sex med både mænd og kvinder.
 ??  ?? Til hverdag er hun en omsorgsful­d sygeplejer­ske - i swingerklu­bben slår Stina Maria sig løs med alle typer af eksperimen­terende sex, hvor hun har det bedst med at være den modtagende part.
Til hverdag er hun en omsorgsful­d sygeplejer­ske - i swingerklu­bben slår Stina Maria sig løs med alle typer af eksperimen­terende sex, hvor hun har det bedst med at være den modtagende part.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark