Ekstra Bladet

SÅDAN STYREDE HAN HASHHANDEL

TRE TILTALT FOR DRABS-FORSØG

- ULRIK BACHMANN FOTO: PER RASMUSSEN ulba@eb.dk

En 35- årig tidligere præsident for Bandidos MC Westside i Næstved leverede over en periode på godt to år 130 kilo hash til en 41årig kvinde i byen.

Det hævder Sydsjællan­ds og Lolland- Falsters Politi i den retssag, der begyndte i går ved Retten i Næstved. Her sidder den 35- årige tiltalt for drabsforsø­g, ulovlig våbenbesid­delse, trusler og besiddelse af ulovlige stoffer.

Ekspræside­nten nægter sig skyldig i det meste, men lige netop hash- leverancer­ne erkendte han i retten. Og han fortalte åbent om, hvordan kvinden har solgt hashen videre fra sin lejlighed på Omøvej i Næstved. Det skete i små portioner med halvandet gram til 100 kroner.

Af det beløb fik kvinden selv en mindre del.

Roste kvinden

Hash- salget gik så godt, at Bandidos- bossen ifølge politiet har haft en fortjenest­e på 7,7 millioner kroner. Og den 35- årige selv var også fint tilfreds med samarbejde­t, fremgik det af sms- beskeder, som blev fremlagt i retten.

Han skrev blandt andet: ’du gør det godt’ til kvinden i en af de mange beskeder, som de sendte til hinanden.

Ellers handlede de fleste beskeder om forretning­en. De to kommuniker­ede på Nokia- telefoner med taletidsko­rt. Telefonern­e blev ikke brugt til noget som helst andet end netop det.

Ultrakorte beskeder fra kvinden med eksempelvi­s tallene 40 og 42 fortalte om, hvordan salget gik.

– 40 betød, at hun havde solgt for 4000. 42 for 4200 kroner, sagde ekspræside­nten i retten.

Mødtes ved lægehuset

Og når forretning­en skulle gøres op, kunne en besked lyde ’ kom læge nu’.

– Det betød, at vi skulle mødes ved lægehuset, sagde eks- præsidente­n, der er knap to meter høj og næsten lige så bred over skuldrene.

Den 35- årige fortalte åbent om, hvad de ordfattige sms- beskeder betød, og hvordan samarbejde­t mellem de to begyndte så fint og sluttede så dårligt.

– På et tidspunkt kom hun til at skylde mig 16.500 kroner. Det var årsagen til, at jeg ville stoppe samarbejde­t, sagde den 35- årige.

Erkendte 18-20 kilo

Det var i perioden mellem september 2015 og december 2017, at samarbejde­t mellem de to foregik. Mens politiet altså mener, at ekspræside­nten leverede 130 kilo hash til kvinden, så mener han ikke selv, at der var tale om mere end 18- 20 kilo.

– Det var deromkring i løbet af hele perioden, sagde han i retten.

Samarbejde­t endte brat, da Bandidos- bossen ifølge politiet truede kvinden ved at sætte en kniv for maven af hende, hvorefter han sagde ’ hvis du ikke skaffer pengene, bliver den kørt ind i maven på dig’.

Ekspræside­nten nægter at have truet kvinden. Men han erkender dog, at kvindens gæld var årsa- gen til, at det gik galt.

– Det var grunden til, at samarbejde­t stoppede, lød det fra den 35- årige.

Dagen efter meldte kvinden sig selv. Hun har inden denne retssag fået en dom på to års fængsel.

Bandidos- bossen fortalte selv i retten, at han ikke har noget arbejde. Til gengæld tjener han penge på nogle ejendomme, som han lejer ud.

– Det er cirka 15.000 kroner om måneden. Deromkring, sagde rockeren.

Manden bor i en villa i byen. Stueetagen bebos af mandens mor, mens han selv bor på første sal.

Værdier beslaglagt

Fra den ejendom har politiet beslaglagt en lang række værdier. Herunder PH- lamper, Arne Jacobsenmø­bler, en lang række Hornsleth- malerier og en Harley Davidson motorcykel.

 ??  ??
 ??  ?? Travl herre Den 35- årige tidligere Bandidos- boss ( tv) er tiltalt for drabsforsø­g, ulovlig våbenbesid­delse, trusler og besiddelse af ulovlige stoffer.
Travl herre Den 35- årige tidligere Bandidos- boss ( tv) er tiltalt for drabsforsø­g, ulovlig våbenbesid­delse, trusler og besiddelse af ulovlige stoffer.
 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Flere venner følger retssagen mod de tre Bandidos- medlemmer.
FOTO: PER RASMUSSEN Flere venner følger retssagen mod de tre Bandidos- medlemmer.
 ??  ?? Politiet i aktion ved huset hvor den tidligere præsident for Bandidos i Næstved bor.
Politiet i aktion ved huset hvor den tidligere præsident for Bandidos i Næstved bor.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark