Ekstra Bladet

Hun er kvinden i mit liv

-

Det 24- årige knivoffer gik rundt som en løve i bur, før han skulle ind og vidne. ’ Jeg kan ikke gøre det her over for en kvinde, jeg fucking elsker’, sagde han med vred stemme og slog hånden ind i væggen.

I vidneskran­ken fortalte den 24- årige, at han og moderen til den nu tiltalte mødtes i Facebook- gruppen ’ Internatio­nal Hyggegrupp­e’, hvor hun var med i en live-video.

– Det slog klik. Det var kærlighed ved første blik, sagde han og kunne meget præcist huske, hvornår de mødtes første gang.

– Hvordan kan du huske, at det er 28. april, I mødes, ville anklageren vide.

– Jeg glemmer ikke den første dag, jeg møder kvinden i mit liv, sagde han med en stemme, der gik over i et knæk.

– ( Moderen til den tiltalte, red.) er mit et og alt. Undskyld. Jeg kan ikke det her. Jeg har svært ved det, fordi jeg gør det her over for datteren til den kvinde, som jeg elsker af hele mit hjerte.

Kom dag og nat

– Hendes datter har et rent hjerte. Det kan godt være, at hun gav mig en kniv, fordi hun fik nok af mig til sidst. Men inderst inde vil jeg aldrig lægge hånd eller finger på hen- de eller hendes mor, sagde han.

Han indrømmede, at han har stået konstant foran de to kvinders opgang.

– Jeg stod neden for hendes vindue dag og nat, for at hun skulle kigge på mig en eneste gang, sagde han og bekræftede, at han var smidt væk af politiet syv gange.

– Ved du, hvordan de havde det med, at du stod og kiggede nede på gaden, spurgte anklageren.

– Ja, det ved jeg godt. De fik nok af det til sidst. Det var derfor, (datteren, red.) stak mig ned, sagde han og fortalte, han også havde fået et tilhold.

Den 20- årige kvindes forsvarer spurgte, om han kunne forstå, hvis hans adfærd kunne virke truende.

– Det har jeg så ikke vidst noget om. Jeg kan godt se det problemati­ske i det. Men hvis man elsker en kvinde så meget, så er man nødt til at gøre en handling på sin egen måde, svarede den 24- årige, der forsøgte at trække anmeldelse­n tilbage.

– Jeg kan ikke have, at der er en inde i fængslet, der har tilhørsfor­hold til den kvinde, jeg elsker. Hende, jeg gerne ville skabe en familie med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark