Ekstra Bladet

STADIG FIT, FRÆK OG FRYGTLØS

- MARIE LADE FOTO: OLIVIA LOFTLUND lade@ eb.dk

I aftes havde Ekstra Bladet inviteret sine læsere til 115års fødselsdag­sfest i ’ Pressen’ på Rådhusplad­sen.

Mere end 200 gæster havde taget imod invitation­en, og var i overordent­ligt godt festhumør. Der blev sludret og hygget i køen, allerede inden dørene blev åbnet til en aften med masser af taler fra journalist­er, interview med ’ Tøffe’, Hans Engell og husets graverjour­nalister på scenen og masser af underholdn­ing og fortælling­er om, hvad der foregår til dagligt bag scenen på den gamle avis.

Overvældet

Altsammen med behørigt tilbehør i form af en omgang Skipper Labskovs med sennep og rødbeder – og afsluttet med Side 9- piger og en nyskrevet fødselsdag­ssang.

– Jeg er overvældet over, at der kommer så mange, sagde avisens chefredakt­ør Poul Madsen, der havde valgt at invitere læserne til fest for at vise, at avisen nu er 115 år gammel og stadig lever i bedste velgående.

– Det er også en god anledning til at tale med nogle af de en million brugere, der hver uge læser vores nyheder, og lære dem bedre at kende.

Jeg nyder at møde dem og vise, at god journalist kan gøre en forskel, sagde Poul, inden gæsterne strømmede ind i det store, tidligere trykkeri.

De andre er kedelige

Svend fra Sundby var en af de mange, der benyttede lejlighede­n til at møde menneskene og tankerne bag den avis, han har holdt, siden han var 16 år. For når man får sådan en invitation, så er det da med at komme og se, hvad der gemmer sig bag den avis, jeg læser, fordi den har den største underholdn­ingsværdi, de andre aviser er kedelige, sagde han og så på sin hustru, Merete der tilføjede:

Ja, det siger du – men jeg kommer nu på grund af Hans Engell – han kommer til sidst, så jeg bliver her og får det hele med, sagde hun og lo.

Og så var der fest, sang og fadøl. Det bliver ikke sidste gang.

 ??  ??
 ??  ?? Poul Madsen modtog med glæde og fyldte glas stribevis af gæster i aftes. – Vi har inviteret vores læsere og brugere for at fejre, at vi fylder 115 år, og vi stadig lever i bedste velgående – og fordi vi gerne vil lære vores brugere bedre at kende, fortalte han.
Poul Madsen modtog med glæde og fyldte glas stribevis af gæster i aftes. – Vi har inviteret vores læsere og brugere for at fejre, at vi fylder 115 år, og vi stadig lever i bedste velgående – og fordi vi gerne vil lære vores brugere bedre at kende, fortalte han.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark