Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er bemærkelse­sværdigt, at journalist­er går så nidkært til værks over for Jehovas Vidner, når islam får lov at gå i fred trods langt grovere forbrydels­er. Har angrebet på Krudttønde­n gjort medierne bange for islam? Nicolai Sennels København

at ’ jeg tænker’ er blevet en meget benyttet talemåde de seneste år, men spørgsmåle­t er, hvor meget der egentlig kommer ud af alt det tænkeri.

Lene Christians­en Bønsvig Strandvej 8 Præstø

at så er der gang i krænkelses­kulturen igen. Et storcenter har besluttet at fjerne en uskyldig figur af Michael Jackson efter klager fra kunder. Uanset om Michael Jackson er skyldig eller uskyldig i de anklager, der er rettet mod ham i den seneste dokumentar­film, ’ Leaving Neverland’, skal det da ikke gå ud over en harmløs papfigur.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at hver gang der skal placeres et bosted for psykisk syge, er naboerne forståelig­t nok bekymrede. Hvad kan de syge mon finde på? Hvis det var et plejehjem for gamle mennesker, var der ikke samme bekymring. Jeg tror helt ærligt, at folk har set for mange kriminalfi­lm. Ikke alle psykisk syge er farlige.

Finn Mogensen Solvej 14

Kolding

at jeg lige må minde især folkepensi­onister om, at de eneste, der altid har vores bedste i tankerne, er DF.

L. Agerskov Holbæk

at der er en markant fare for, at vi alle bliver forgiftet og alvorligt syge af regeringen­s frygtelige miljøpolit­ik, som gør det lovligt at forurene naturen og dermed vores allesammen­s rene drikkevand med pesticidre­ster. Forbyd nu med det samme brugen af pesticidgi­fte, tak.

Orla Knudsen Bredgade 17

Struer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark