Ekstra Bladet

NU SKAL HUSET BARE VÆK!

Efter 857 dage på markedet har Lars Ellebye og Theresia Low Treschow- Kühl endelig fået et tilbud på deres hus i Aabenraa

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Det er definitivt slut med at følge med i Rachel, Stephanie og Christians liv i ’ Årgang 0’.

Sidste afsnit af serien er netop rullet over skærmen på TV2, og seerne efterlader de unge mennesker foran en verden, der står helt og aldeles åben for dem.

I den helt anden grøft er Rachels mor, Theresia Low Treschow- Kühl, landet sikkert og solidt. Hun fortalte i programmet, at hun ende- lig – efter 25 års mere eller mindre selvvalgte omveje – føler, at hun er havnet på den helt rette hylde. Efter at have arbejdet som præst for det danske mindretal i Tyskland er hun vendt hjem til Danmark og er blevet sognepræst i Felsted i Sønderjyll­and.

Med til embedet hører en charmerend­e præsteboli­g med bopælsplig­t, som Theresia Low Treschow- Kühl glad viste Rachel og hendes bror David rundt i.

Alt virkede godt i programmet, men med til historien hører, at familien i årevis har kæmpet med at få solgt det hus i Aabenraa, som de flyttede ind i i 2009.

Satte prisen ned

Dengang købte Theresia Low Treschow- Kühl og hendes mand, Lars Ellebye, huset med havudsigt til 4.200.000 kroner.

I 2016 satte de huset til salg, da hun fik job i Tarp i Tyskland. Salgsprise­n lød dengang på 4.350.000 kroner. Siden er der gået 857 dage, uden at huset er blevet solgt.

’Årgang 0’-parret har flere gange sat prisen på det syv værelser store hus ned. I alt er huset på 194 kvadratmet­er sat ned med 20 procent og har i dag en salgspris på 3.495.000 kroner, og nu ser der endelig ud til at ske noget, fortæller de.

– Vi regner med, at det er solgt, siger Lars Ellebye til Ekstra Bladet.

– Vi har fået et tilbud, som vi har sagt ja til, så nu er ejendomsmæ­gleren i gang med papirarbej­det, siger han glad.

Det er tydeligt at høre, at ægteparret et lettet over, at de langt om længe kan komme af med deres hus.

– Vi har nydt de år, vi har boet der, men nu skal det bare væk!, siger Theresia Low Treschow- Kühl og fortæller, at de er faldet godt til i den nye præsteboli­g.

80’er- fest

– Vi har fået indrettet os rigtig hyggeligt, og som præst går det bare ikke, at man ikke bor lokalt. Så er man ikke ordentligt til stede, siger hun og fortæller, at hun gør meget ud af at engagere sig i, hvad der sker i Felsted.

– Vi skal snart til 80’ erfest i byen. Det skal nok blive et ømt syn. Men præsten skal nok gå, når menigheden for alvor går til den, griner hun.

Lars Ellebye driver fortsat Løve Apotek i Aabenraa.

Vi har fået et tilbud, som vi har sagt ja til

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Theresia Low Treschow- Kühl og Lars Ellebye ( her med børnene David og Rachel i midten) ser omsider ud til at have fået solgt deres hus i Aabenraa.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Theresia Low Treschow- Kühl og Lars Ellebye ( her med børnene David og Rachel i midten) ser omsider ud til at have fået solgt deres hus i Aabenraa.
 ?? FOTO: CAMILLA HEY ?? Den årlige fortælling om Stephanie, Christian og Rachel fra ’Årgang 0’ er nu slut.
FOTO: CAMILLA HEY Den årlige fortælling om Stephanie, Christian og Rachel fra ’Årgang 0’ er nu slut.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark