Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trænger du til, at der skal ske noget, og du forlanger fuld fart på. Det skal du også bare gøre, for det er virkelig dét, du trænger til. Du skal dog være opmærksom på ikke at komme op i for højt et gear. Det er ok at have travlt, men husk nu på, at det er vigtigt med pauser.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du trænger til at være sammen med venner i dag, og du vil nok gerne have, at I skal opleve en masse spændende. I skal i hvert fald gøre noget andet, end I plejer, og det må gerne være noget, I kan snakke om bagefter. I har sikkert helt forskellig­e meninger, og det er sundt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. I dag kan du sørge for, at du og din partner kommer til at opleve noget sammen. Gerne noget, hvor I ikke kan undgå at se forskellig­t på tingene. Hvis du er single er en spontan date oplagt.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du gøre noget godt for dig selv. Du har nok haft meget at se til på det seneste, og i dag trænger du nok bare til at få lov til at hvile dig lidt, og bare gøre de ting, du holder af. Det er ok at tænke på sig selv en gang imellem, og i dag er det oplagt at gøre det. Nyd det bare.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din karriere og dine fremtidspl­aner er i fokus i dag, og du føler nok slet ikke, at tingene kan gå hurtigt nok. Du må huske dig selv på, at det meste tager tid, og derfor må det ikke gå dig alt for meget på, hvis tingene går langsommer­e, end du kunne ønske dig. Det hele ordner sig.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan virkelig få bestilt noget i dag, og du kan knokle fra morgen til aften. Folk omkring dig kan måske ikke helt forstå, hvor du få al energien fra, og mener måske også, at du overdriver. De har måske ikke helt ret, for du har meget energi, men hold alligevel pauser undervejs.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du møder verden med en masse energi og engagement i dag, og du kan nok næsten tage pusten fra de fleste, med det tempo du har på. Det kan også være, at du selv kan føle, at det hele går vel rigeligt stærkt på et tidspunkt, og til den tid må du bare ty til en lille pause.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at hverdagen skal være lidt festlig og farverig nu, og du vil for alt i verden ikke affinde dig med gråt i gråt. Selvom hverdagen ofte indeholder mange gentagelse­r og ritualer, kan man alligevel komme på spontane ideer, der liver lidt op. Det giver dig lidt ny gnist.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at komme lidt ud blandt andre menensker i dag, og du vil rigtig gerne være sammen med folk, der er sjove, kreative, og som har noget på hjerte. Du har slet ikke noget imod, hvis bølgerne går højt, og der opstår diskussion­er undervejs, det vil du kun nyde.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du trænger nok til at være lidt alene i dag, da du sikkert har en masse at tænke på. Du skal også bare huske at slippe tankerne lidt, så de ikke optager dig hele dagen. Det er altid fint at tænke over et par ting, man gerne vil løse, men sørg også for at få tid til at slappe af i dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har behov for at lade batteriern­e op. Du har nok haft meget at se til, og særligt har du brugt kræfter på dine relationer. I dag vil du hellere bruge tid på relationen til dig selv, og se ærligt på, hvad der giver dig energi, og hvad der tværtimod stjæler din energi.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag har du nok mest brug for at være hjemme, da du sikkert har været inde i en lidt stressende periode. Det kan vi alle opleve, og det er helt ok, at du trækker dig lidt i dag. Hvis ikke du gør det, kan du godt komme igennem en dag med andre, men det vil gøre dig træt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark