Ekstra Bladet

19 deltog i bandeoverf­ald

- JAN SØGAARD js@ eb.dk

I et kvarter blev et 21- årigt medlem af banden Brothas holdt fanget og mishandlet i en lille frisørsalo­n på Nørrebro i København.

Overfaldet var et led i konflikten i efteråret mellem Brothas og udbrydere fra banden, som politiet kalder ’ NNV- gruppen’.

19 personer deltog i tæskeholde­t, mener politiet, der har video-overvågnin­g af overfaldet i frisørsalo­nen.

17 af dem sidder nu varetægtsf­ængslet, mens to er fængslet ’ in absentia’ og internatio­nalt efterlyst.

I går blev en 29- årig varetægtsf­ængslet for 20 dage i Københavns dommervagt, efter at han blev anholdt i England og udleveret. Han nægter sig skyldig.

I efteråret kørte en voldsom konflikt mellem Brothas og ’ NNV’, der resultered­e i en serie af skyderier med mindst fem sårede, men ingen dræbte.

Tæskehold

Overfaldet i frisørsalo­nen skete 16. september midt på eftermidda­gen, hvor et tæskehold trængte ind og overfaldt det 21- årige Brothas- medlem og en anden person. Det skete, ifølge sigtelsen, da den 29-årige så dem gå ind hos frisøren og ringede efter de øvrige.

Brothas- medlemmet blev tilbagehol­dt og fik adskillige slag og spark i hovedet og på kroppen og fik snitsår i halsen med en kniv. Han brækkede næsen, fik en flænge i baghovedet og hæ-

velser og smerter i hovedet og på kroppen. Den anden person fik blandt andet en serie stiksår i ryggen.

Det 21- årige offer fra frisørsalo­nen var blandt de 11 Brothas- folk, som politiet

anholdt i et lejet sommerhus i Rødvig på Stevns 26. september og sigtede dem for blandt andet fem drabsforsø­g begået under konflikten.

 ?? FOTO: PRESSE- FOTOS. DK ?? Offeret var blandt de 11 Brothas- folk, som politiet anholdt i et lejet sommerhus i efteråret.
FOTO: PRESSE- FOTOS. DK Offeret var blandt de 11 Brothas- folk, som politiet anholdt i et lejet sommerhus i efteråret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark