Ekstra Bladet

I studiet med Akon

-

Som producer- og sangskrive­r kommer du sjældent tæt på artisterne med mindre, du er et stort navn i branchen. Målet fremover for den danske duo er at få endnu mere studietid med de internatio­nale artister, de samarbejde­r med.

– Hvis ’ 365’ bliver et hit, vil det nok blive lidt lettere at komme ind i cirklen, hvor man sidder med artisten. Det er meget det, det handler om i dag, og det er det, som er det svære. Vi har gjort det med Kylie Minogue og Olly Murs, siger Peter Wallevik, hvilket får Daniel Heløy Davidsen til at tænke på en sjov anekdote.

– Vi skulle arbejde sammen med Demi Lovato i Los Angeles, men hun aflyste på dagen. Det går hurtigt, når man er i L. A., så det endte med, at vi kom i studiet med Akon i stedet og skrev sammen med ham. Det var sjovt, han er jo legendaris­k, siger Daniel Heløy Davidsen og fortsætter.

Cool og hurtig

– Vi nåede at skrive nogle skitser inden, så vi havde et omkvæd klar. Han skrev videre på den og lavede den færdig. Han var cool og super hurtig, så det handlede om at være på og ikke lave nogle fejl. Man har ikke lyst til at fucke up, griner han.

Sangen er dog ikke udkommet endnu, og de ved ikke, om det sker. Sådan er det i branchen. De skriver omkring 100 sange om året, og nogle ser aldrig dagens lys.

– Man sender en masse snore ud og ser, hvad der giver noget. Vi har også samarbejde­t med Kesha, Kelly Rowland og Will. i. am. Så vi har en masse sange, hvor man tænker, det kunne være fedt, hvis de får et eller andet liv. Men det er bare at vente og håbe, siger Peter Wallevik.

 ??  ?? Daniel Wallevik har tidligere haft en sang på One Directions andet album.
Daniel Wallevik har tidligere haft en sang på One Directions andet album.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark