Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GREVE: Ingen styrthjelm, ingen nummerplad­e, intet kørekort, ingen registreri­ng, ingen forsikring. En 20-årig motorcykli­st løb ind i store problemer og en kæmpe bøde, da en færdselsbe­tjent stoppede ham på Køge Bugt Motorvejen. Han forklarede, at han lige havde købt motorcykle­n. Han fik ikke lov til at køre videre.

RINGSTED: En 26-årig kvinde og hendes toårige søn reddede sig selv ud af en røgfyldt lejlighed i Benløsepar­ken ved tretiden om natten, efter at hun selv havde slukket ilden i en persienne. Et glemt stearinlys havde sat ild i den. Beboerne blev tjekket for røgforgift­ning. Lejlighede­n fik røg- og sodskader.

VÆRLØSE: En 41-årig bilist og en 33-årig lastbilcha­uffør blev uenige om korrekt kørsel på Ring 4, og begge holdt ind til siden og steg ud af bilerne. Lastbilcha­ufføren slog bilisten med et koben. så han fik en flænge over øret, en flænge på armen og en hævet overarm, hvorefter han stak af. Chaufføren blev anholdt på en rasteplads ved Roskilde og sigtet for grov vold.

AALBORG: En patrulje bemærkede, at der blev solgt narkotika fra en bil, der holdt på Vesterbro. En person gik hen til bilen, og der blev ’ udvekslet’ gennem vinduet. Kunden havde købt seks gram hash. Ved en ransagning af bilen blev der fundet mere hash, en slukket mobil og kontanter. KERTEMINDE: En 73- årig mand fik formentlig et ildebefind­ende, da han kørte bil ad Vestergade, og han påkørte en parkeret bil. Han trak vejret svagt og holdt helt op med at trække vejret. Vidner gav førstehjæl­p, til ambulancen kom. Mandens tilstand er kritisk.

BRØNDBY: En 40- årig mand havde parkeret sin bil i en parkerings­kælder, da en mand med kniv åbnede døren og hev ham ud af bilen og tog hans pung og nøgler. To andre pressede ham op mod væggen og truede ham på livet, ligesom de pressede en skruetrækk­er ind i siden på ham. De kørte væk i hans bil, som blev fundet afbrændt dagen efter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark