Ekstra Bladet

Anonyme fru Larsen redder naboerne

-

Movia besluttede sig i december sidste år for at fjerne trykte oplysninge­r om busruter og afgangstid­er fra i alt 14.500 stoppested­er på Sjælland – til gene for både landets ældre borgere og turisterne.

Nu er en anonym heltinde med navnet fru Larsen kommet sit nabolag på Vesterbro til undsætning. Hun har nemlig printet køreplanen for bus 6A ud og hængt den op på stoppested­et ved Enghavevej.

På køreplanen har hun desuden tegnet to små hjerter og teksten ’ God rejse, hilsen fru Larsen.’

Nok er der tale om en re- lativt beskeden gestus fra den anonyme fru Larsen, men ikke desto mindre vakte hendes initiativ glæde og begejstrin­g ved stoppested­et.

– Jeg har ingen smartphone, så jeg synes, det er dybt godnat, at man har fjernet informatio­nerne. Jeg har problemer med det dagligt og forstår ikke, hvorfor servicen er blevet så ringe. Når jeg ser, at nogen har hængt deres egen op, så tænker jeg, at det må være et utrolig venligt menneske, som gør sådan noget, siger 81- årige Gudrun.

– Jeg har en telefon, men jeg tager den ikke op sådan på gaden, for der er så meget støj, og man har måske pakkenelli­ker med. Jeg synes ikke, der overhovede­t er nogen service, når man fjerner skiltene, så det er godt, at nogen har hængt en ny op. Jeg synes det er rigtig friskt gjort, men det er jo kun én gang, ikke? Hvad så med resten af tiden, siger 81- årige Ulla, der her har følgeskab af sit barnebarn Signe.

Det må være et utroligt venligt menneske

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? En passager ved busstoppes­tedet mener, at fru Larsen må være et utrolig venligt menneske.
FOTO: MOGENS FLINDT En passager ved busstoppes­tedet mener, at fru Larsen må være et utrolig venligt menneske.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? En anonym heltinde er kommet buspassage­rerne på Vesterbro til undsætning med en køreplan på busstoppes­tedet.
FOTO: MOGENS FLINDT En anonym heltinde er kommet buspassage­rerne på Vesterbro til undsætning med en køreplan på busstoppes­tedet.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Det er fedt, at nogen har hængt en køreplan op, men det løser ikke hele problemet, mener 81- årige Ulla, der har sit barnebarn med.
FOTO: MOGENS FLINDT Det er fedt, at nogen har hængt en køreplan op, men det løser ikke hele problemet, mener 81- årige Ulla, der har sit barnebarn med.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? 81- årige Gudrun har dagligt problemer med de manglende køreplaner.
FOTO: MOGENS FLINDT 81- årige Gudrun har dagligt problemer med de manglende køreplaner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark