Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du trænger til at være hjemme i dag, og det skal du endelig også bare være, så meget det kan lade sig gøre. Du har måske fri, og skal du endelig på noget lørdagsarb­ejde, kan du måske bede om en hjemmearbe­jdsdag, eller om tidligere fri. I aften bør du ikke have planer.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil nok helst være alene denne lørdag, og du nyder bare at gå og tænke en masse for dig selv. Du keder dig bestemt ikke, for du har både mange spændende tanker, og en livlig fantasi. I aften må du nok takke nej til tilbud om selskab, for du vil stadig helst bare være alene.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag vil du nyde at være sammen med folk, men du har måske mere lyst at iagttage omgivelser­ne, end du har lyst til selv at sige en masse. Det er en helt fin rolle at indtage til tider. Hvis nogen skulle finde på at sige noget til det, kan du bare venligt fastslå, at du hygger dig.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag har du en meget travl dag, hvor du skal nå en bunke. Heldigvis nyder du det bare, og du kan overskue at holde styr på mange ting ad gangen. Du vil sikkert klare alle opgaverne ubesværet, mens du også har tid til at snakke lidt med folk. I aften har du måske brug for hvile.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du rigtig gerne være sammen med gode venner, og du har sikkert også fri til det, nu det er lørdag. En brunch er lige sagen, eller måske en frokostaft­ale, for du vil være meget oplagt til at få snakket en masse først på dagen. I aften er du måske mindre oplagt til det.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag bruger du tid på dit parforhold, hvis du altså er i et. I hygger jer hjemme i formiddags­timerne, og eftermidda­gen kan I bruge på at opleve noget sammen. I aften er der måske lidt sure miner, men det går hurtigt over igen. Er du single, kan du bruge dagen med vennerne.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag kan du kigge lidt på økonomien, så du kan få råd til det, du drømmer om. Du har nemlig sans for at gøre en forretning i dag, og du kan sælge noget fra, og få råd til noget andet. Begrænsnin­gerne vil også træde frem, og selvom de aldrig er sjove, så er de med til at give et overblik.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er optaget af din fremtid lige nu. Du har en masse ideer, og i dag kommer du måske på endnu flere. Det er kun dejligt at have mange ideer, men det gør det også svært at vælge. I aften føler du det måske næsten som en begrænsnin­g. Sov på det, og så vil der opstå klarhed.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag er du mægtig praktisk, så tag gerne fat på en masse opgaver. Skal du ikke på job, kan du måske få gjort noget ved en masse derhjemme, eller hvor du nu er. Ting du drømmer om at fikse, kan du nu gøre noget konkret ved. I aften trænger du til at hvile dig efter en lang dag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du møder verden med et stort smil i dag, og du har massere af charme, og du taler godt for dig. Samtidig er du også god til at indleve dig i, hvad andre har at sige, så der er ikke så meget at klage over. I aften er der måske alligevel nogen, der er i dårligt humør, men det er deres sag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har brug for en lørdag, hvor der virkelig sker noget. Det må gerne være noget, der både udfordrer de små grå, men som samtidig er noget, du bare nyder. Hvad det skal være, ved du nok bedst, og det er bare om at bruge fantasien. I aften er krudtet nok brugt, og du vil hvile dig.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din kreativite­t er i spil lige nu, og i dag kan du nok slet ikke lade være med at bruge den. Der kommer hele tiden nye ideer til dig, og du har en mægtig god fantasi at trække på. Derfor kan du drive det til en hel masse i dag. Hvis du møder en mur i aften, så tag fat igen i morgen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark