Ekstra Bladet

Lieder skylder mål

-

Mart Lieder har været skarp i træningska­mpene, men i Superligae­n fortsætter han med at være lidt af et mysterium.

Tre gode muligheder inden for den sidste halve time – uden udbytte.

Først manglede han ti centimeter i at nå Stefan Gartenmann­s indlæg. Senere kom han frem til et indlæg fra Christian Jakobsen, men blev kantet af Nicklas Backman og smed sig i feltet. Dommer Mikkel Redder vurderede kontakten som tilfældig, og den vurdering var i tråd med linjen i kampen som helhed, hvor spillerne virkelig fik lov til at bruge fysikken i duellerne.

Giver ikke op

Og ti minutter før tid blev det alle gode gange tre, da Mart Lieder passerede Kamil Grabara i AGF- målet bare for at se læderet prelle af mod stolpens yderside.

– Det er så uheldigt, at jeg ikke lykkes i dag. I modsætning til kampen i Vejle kommer jeg frem til afslutning­erne. Det tæller.

– Jeg synes vi kan tage det positivt, at vi trods alt spiller en god anden halvleg, men vi er der nu, hvor ethvert point tæller, så vi skal ikke lægge mere i det.

Jeg synes vi kan tage det positivt, at vi trods alt spiller en god anden halvleg

– Men vi giver aldrig op, og det er den mentalitet vi skal bruge i de kampe, der kommer nu, sagde Marti Lieder.

I sidste ende kunne hjemmehold­et ikke bruge kampen til meget andet end lidt positive klip til evaluering­en på mandag – bundlinjen for foråret siger to kampe, nul point, nul mål og fire indkassere­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark