Ekstra Bladet

Fnyser over Ditlev-udfordring

-

I september 2017 blev Micki Nielsen idømt fire års karantæne i Sydafrika på grund af en angivelig doping- forseelse.

Danskeren har gentagne gange afvist sagen, der heller ikke anerkendes af Dansk Profession­el Bokseforbu­nd. Micki Nielsen ønsker den dag i dag ikke at snakke om sagen. For ham er den et overstået kapitel.

Det fik til gengæld Mogens Palles cruiservæg­ter Ditlev ’ D- Struction’ Rossing til i november at knytte et par kække kommentare­r til sin Micki- udfordring.

24- årige Rossing fremsætter nemlig krav om både en dopingtest og ingen ‘ betalte dommere’ ved ringside.

– Hvad siger du til hans kommentare­r?

– Jeg er sgu ligeglad med hans udfordring. Hvad ville jeg få ud af sådan en kamp? Han råber bare lidt op for at komme lidt frem på grund af mit navn.

– Han skal ikke sættes på plads, hvis EM- bæltet kommer i hus?

– Hvis de overhovede­t kan tilbyde mig en ordentlig sum penge – ellers har de intet at tilbyde mig, siger Micki Nielsen.

Træner Gutte Løiborg har heller ikke meget tilovers for Rossings udfordring:

– Er det ikke altid superlet at sidde på sin flade og prikke lidt til folk?

– Men han er ikke én, der lige skal sættes på plads?

Vores fokus ligger på aftenens kamp, og så kan vi tale videre om ...

– Ditlev Rossing?

– Ja, ham fra Skive. Men arh ... Micki mod Ditlev? Folk kan godt selv tænke sig til resten. Det er let bare at være ’ krigeren bag tastaturet’. Men det er et smart træk af Mogens ( Palle, red.), for det giver jo omtale, siger Gutte Løiborg.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Ditlev Rossing har budt Micki Nielsen op til dans – det tager sidstnævnt­e indtil videre med ophøjet ro.
FOTO: MOGENS FLINDT Ditlev Rossing har budt Micki Nielsen op til dans – det tager sidstnævnt­e indtil videre med ophøjet ro.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark