Ekstra Bladet

Føler sig snydt af YouSee: – Jeg blev simpelthen mundlam

Tommy With er ikke tilfreds med YouSee, efter han opgradered­e sit Bland Selv- abonnement. Pludselig kostede det nemlig flere point at få Netflix med

- TEKST: SØREN SCHMIDT

Tommy With har et tv- abonnement hos YouSee, hvor han selv kan vælge de kanaler og streamingt­jenester, som han gerne vil have. Men da han valgte at opgradere til en større pakke, blev Netflix pludselig dyrere.

– Jeg blev simpelthen helt mundlam, da jeg fik det fortalt, siger han til Ekstra Bladet.

HOS YOUSEE KAN

man få et såkaldt Bland Selv- abonnement. Her kan man frit vælge mellem en masse forskellig­e kanaler, ligesom man også kan tilvælge streamingt­jenester.

Der findes tre forskellig­e pakker, hvoraf den billigste har ti point, den mellemste 20, og den dyreste har 36 point.

– Jeg skiftede til Bland Selv, fordi de var begyndt at tilbyde Netflix. Det vil sige, at det kunne jeg så lade være med at betale ved siden af. Det er jo super.

– Nu har jeg haft det et stykke tid, men så tænkte jeg, at jeg egentlig også gerne ville have HBO og Viaplay. Det kunne jeg gøre, hvis jeg opgradered­e mit abonnement til 20 point, siger han.

Jeg tænkte, at det var sgu mærkeligt. Så ringede jeg til dem

Tommy With kontaktede derfor kundeservi­ce og fik uden problemer opgraderet sit abonnement.

– Da jeg så gik ind for at vælge de nye kanaler, kunne jeg se, at hvor Netflix før kostede seks point ud af ti, kostede det pludselig ni point ud af 20.

– Jeg tænkte, at det var sgu mærkeligt. Så ringede jeg til dem og sagde, ’ jeg tror, I har gjort et eller andet forkert, for pludselig koster det mere end før’, siger han. TOMMY WITH BLEV

noget overrasket over svaret fra YouSee.

– De sagde, at det var rigtigt nok, og hvis jeg havde valgt det dyreste abonnement, så havde det kostet 13 point.

– Jeg synes godt nok, at det er mærkeligt. Jeg kender ikke nogen andre steder, hvor man betaler mere, men får mindre, siger han.

 ?? PR- FOTO ?? YouSees direktør, Jacob Mortensen, forstår godt Tommy Withs undren over, at hans Netflix- del af YouSeeabon­nementet pludselig blev dyrere.
PR- FOTO YouSees direktør, Jacob Mortensen, forstår godt Tommy Withs undren over, at hans Netflix- del af YouSeeabon­nementet pludselig blev dyrere.
 ?? PRIVATFOTO ?? Tommy With undrer sig meget over, hvordan point- priserne bliver fastlagt i YouSees Bland Selv-abonnement.
PRIVATFOTO Tommy With undrer sig meget over, hvordan point- priserne bliver fastlagt i YouSees Bland Selv-abonnement.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark