Ekstra Bladet

Sådan knaldede Lars 25 kilo væk

SEXKUREN: Den 43- årige tømrer har aldrig været på slankekur, men har med kraftig forøget sexaktivit­et smidt indtil videre 25 kilo. Nul smøger hjalp også på konditione­n i sengen

- TEKST: JOAN PICKERING

– På et tidspunkt skulle jeg op til en kunde på 5. sal, og jeg tog trappen i løb. Da jeg nåede helt op og stod foran døren, slog det mig pludselig, at jeg hverken hostede eller havde åndenød. En fantastisk følelse, jeg ikke havde oplevet i mange år.

Lars Bøgels slanke- historie er i virkelighe­den ordinær – og så alligevel ikke.

Her er tale om en voksen mand, der på den anden side af årene med små børn, lidt for meget god mad, masser af søde sager og ditto smøger, nu igen evner at binde sine egne snørebånd uden at blive ildrød i hovedet, få sved på panden og hive efter vejret som en gammel og træt blæsebælg. Der er set mange gange tidligere.

Der hvor den 43- årige familiefar og tømrer fra Vanløse skiller sig ud, er måden, han indtil videre har evnet at smide små 25 kilo på. Nemlig via sex, sex og sex. Store mængder af sexaktivit­et, på daglig basis – og hvor hustruen konstant og hele tiden har været målet for lysten og begæret.

– Vi har altid dyrket rigtig meget sex, også i de år, hvor jeg har været alt for stor. Og stor, grænsende til fed var jeg indtil så ikke forfærdeli­g lang tid siden – og inderst inde, så ved man godt, at den er gal med vægten. Men den ene dag tager den næste, og da jeg aldrig har været den, der har stået specielt meget på badevægten. Så ryger kiloene bare lige så stille og roligt på.

I dag husker han med gru tilbage på ’de fede tider’, hvor sex ikke sjældent var lig med lidt frem og tilbage og en hurtig forløsning, inden han pænt forpustet oven på anstren- gelserne, rullede om på siden og faldt i søvn.

TILBAGE I 1993- 94, da han arbejdede inden for forsvaret, vejede Lars Bøgel, der er 180 centimeter høj, blot 70 kilo. Men tog så 50 kilo på i løbet af tre år på grund af et stillesidd­ende arbejde og en generel dårlig livsstil.

Der blev konsumeret store bunker af mad, slik, is og cola, mens motion var blevet en by ikke kun Rusland, men et sted meget, meget langt ude i Sibirien.

– Små 10 år senere kom jeg tilbage til forsvaret og tabte lynhurtigt en del kilo, da jeg helt automatisk begyndte at røre mig igen. Alligevel kom jeg aldrig i nærheden af den vægt, jeg havde som helt ung – og siden da har jeg bare vejet, hvad jeg nu engang gjorde.

NÅR MAN PLUDSELIG ikke kan købe nyt tøj i mere almindelig­e tøjbutikke­r, men i stedet må en tur til Valby for at handle nyt ind til garderoben hos specialfor­retningen Store Robert, så sker det mere af nød end af lyst, fortæller Lars Bøgel, der i takt med at hans børn blev ældre atter fik tid til at andet og mere end at være praktisk gris.

– Vi har tre børn sammen, der nu er ved at være så store og selvstændi­ge, at vi ikke nødvendigv­is skal være om dem døgnet rundt. Det har helt automatisk givet far og mor mulighed for at være andet og mere end forældre og forsørgere igen. Og det er primært på den konto, at vi igen har fået en del mere tid til hinanden – ikke mindst i sengen.

Tidligere dyrkede vi meget sex sammen. I dag dyrker vi rigtig, rigtig meget sex sammen – og samtidig er den type af sex, vi i dag dyrker, gradvist blevet mere og mere intens.

– Ikke mindst i takt med, at jeg som en kæmpe sidegevins­t har tabt mig så meget,

 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? Den kommende sommer er det en noget slankere Lars, der smider trøjen.
PRIVATFOTO Den kommende sommer er det en noget slankere Lars, der smider trøjen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark