Ekstra Bladet

Stegt flæsk til aftensmad

-

Lars Bøgel indrømmer gerne, at han levede meget usundt, før han gik i gang med sin ’sexkur’.

– Ikke kun spiste jeg for meget – og alt for usundt. Jeg rørte mig heller ikke specielt meget. Derudover røg jeg også – og det går altså pænt meget ud over konditione­n, man som mand har god brug for i sengen.

– Da den kraftigt øgede sexaktivit­et både kunne ses i spejlet, og det meste af mit tøj pludselig var alt for stort, så fik jeg en dag den lyse ide, at jeg burde droppe rygningen.

– For når det var så nemt at tabe sig, så kunne jeg også klare at lægge cigaretter­ne på hylden – og det gjorde jeg så. Fra den ene dag til den næste. Jeg har ikke røget siden.

Til gengæld blev sexaktivit­eten sat yderligere i vejret. Det er nemmere at give den gas sammen med hustruen, når man pludselig kan trække vejret 100 procent igen.

I dag, har Lars Bøgel det fysisk og mentalt bedre med sig selv og sin krop, end han har haft i rigtig mange år. Men han er ikke blevet fanatisk af den årsag.

– Jeg stiller mig fortsat ikke på badevægten hver dag – og vi hygger indimellem fortsat med kage og andre såkaldt usunde søde og fede sager derhjemme. Her til aften skal vi for eksempel have stegt flæsk, som jeg glæder mig vildt meget til. Det indrømmer jeg gerne, griner Lars Bøgel – og føjer så til:

– Man skal også leve – og gerne have det rigtig godt imens, smiler manden, som ingen intentione­r har om at komme helt ned på de 70 kilo igen.

 ?? FOTO: PRIVATFOTO OG JOAN PICKERING ?? Lars før og efter de stærkt forøgede aktivitete­r med konen. Indtil videre har han smidt 25 kilo.
FOTO: PRIVATFOTO OG JOAN PICKERING Lars før og efter de stærkt forøgede aktivitete­r med konen. Indtil videre har han smidt 25 kilo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark