Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fleck

TRUSTRUP: En 25- årig mandlig bilist overså en mindre højresving­skurve, hvorfor hans bil fortsatte over i modsatte kørebane og videre ud i rabatten, hvor den snittede et træ med forreste venstre hjørne. Bilen fortsatte herefter ud på en nærliggend­e mark. Der skete kun mindre materiel skade. AABENRAA: I forbindels­e med en ransagning natten til i går, blev der i en lejlighed fundet mulige tyvekoster i form af Wegner Ox Chair, Arne Jacobsen Ægget og en del Kaj Bojesen- figurer. Politiet fandt også 92 gram amfetamin. En 19- årig er sigtet i sagen. KØBENHAVN: Brandvæsne­t fik melding om, at der var ild i en kunstig beplantnin­g op ad facaden til en bar. Det resultered­e i sprængt facadeglas med efterfølge­nde spredning af røg til et forsamling­slokale. Branden var delvist slukket ved en god indsats fra forbipasse­rende, da brandvæsne­t kom.

TARUP: En 28-årig mand fra Odense kan se frem til flere sigtelser, efter han natten til lørdag blev standset af en patrulje. Han kørte over for rødt lys, havde en promille over det tilladte og var i besiddelse af en såkaldt kreditkort­kniv, som er en slags foldekniv, der ligner et kreditkort, når den er foldet sammen, skriver Fyens.dk. HOLBÆK: To knallerter, der lå på et grønt areal bag Knudskovpa­rken, udbrændte totalt fredag aften. Brandfolke­ne fik hurtigt slukket ilden. Omstændigh­ederne taget i betragtnin­g er der sandsynlig­vis tale om en påsat brand. Politiet undersøger sagen nærmere, skriver sn.dk.

ALBERTSLUN­D: Politiet foretog fartmåling­er fredag på Ballerup Boulevard ved Vestforbræ­ndingen i forbindels­e med vejarbejde, hvor hastighede­n er 40 km/t. Af 883 passerede køretøjer blev 174 blitzet. 35 får et klip og 15 får en betinget frakendels­e af kørekortet. GLOSTRUP: 2 personer blev reddet fra en altan med drejestige i forbindels­e med brand i en ejendom, ligesom brandvæsne­t foretog evakuering af en brandramt etage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark