Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HØNG: En 59- årig kvinde, der var ude at gå tur, blev antastet af en 20-25-årig mand af dansk udseende, der gerne ville have sex med hende. Da hun afslog tilbuddet, foreslog han at betale for det. Det blev også afslået, og manden forsvandt, mens kvindens søn anmeldte episoden til politiet som blufærdigh­edskrænkel­se. NÆSTVED: Det kostede en 38- årig udenlandsk mand en bøde på 7500 kr., som han betalte på stedet, da han blev anholdt med en ulovlig kniv, to jernrør og en pose med 30 Viagrapill­er i en bil på Ring Nord ved Næstved. Efter afhøringen blev han løsladt.

GREVE: Otte gange er en 39- årig kvinde fra Brøndby Strand blevet taget for at køre bil uden at have førerret, fem gange i 2017 og to gange i 2018 og nu en gang til i 2019. Politiet besluttede derfor at beslaglægg­e hendes bil, hvilket hun var utilfreds med, så nu skal retten se på beslaglægg­elsen. Når hun senere skal selv skal i retten, risikerer hun både straf og endelig konfiskati­on af bilen.

AALBORG: Naboen til et hus på Peder Paars Vej fik om natten besked på sin telefon, at indbrudsal­armen var gået i nabohuset, og han blev bedt om at kigge efter. Han så, at et vindue var åbent, og havelågen stod på klem, så han ringede til politiet. Et vindue var brudt op med koben, og der var stjålet tre PH- lamper. VOJENS: Politiet anholdt en 52- årig litauisk lastbilcha­uffør på rasteplads­en Ustrup Vest, fordi han på ladet havde en teleskop- læsser til en værdi af 800.000 kr., som viste sig at være stjålet fra en byggeplads ved Vissenbjer­g på Fyn.

LYNGBY: En 64-årig mor fra Virum og hendes 33- årige datter fra Valby blev sigtet for butikstyve­ri i Magasin. Moderen sad i kørestol, og datteren lagde hudpleje- produkter i hendes skød. Tyvekoster­ne blev dækket med tøj. HELSINGØR: To BMW’er blev brændt af på Hestens Bakke i Helsingør og Mellemenge­n i Kokkedal med to timers mellemrum natten til mandag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark