Ekstra Bladet

Jeg synes, det er påfaldende

-

Socialdemo­kratiets transporto­rdfører, Rasmus Prehn, der i sit § 20- spørgsmål henviser til en af Ekstra Bladets artikler om sagen, kalder Movias beslutning for påfaldende og peger på, at dårligere adgang til informatio­n for brugerne kan modarbejde ønsket om flere kunder i butikken.

– Jeg synes, det er påfal- dende, at man laver sådan en forringels­e.

– Hvis man gerne vil have flest mulige passagerer til at bruge den kollektive trafik, så tror jeg også, det er nødvendigt, at brugerne får så meget informatio­n som muligt, siger han til Ekstra Bladet.

– Dine partikolle­gaer Kirsten Jensen og Niels E. Bjer- rum har været med til at træffe beslutning­en som medlemmer af Movias bestyrelse. Er du tilfreds med den socialdemo­kratiske repræsenta­tion i bestyrelse­n i denne sag?

– Jeg vil ikke stå og pege fingre ad nogen, for de har garanteret haft deres grunde til at foretage denne beslutning, men nu ser det jo også ud til, at sagen bliver taget op til genovervej­else.

– Hvad ser du gerne, at Movias bestyrelse foretager sig, når det sker?

– Jeg håber, bestyrelse­n vil erkende, at man har truffet beslutning­en en postgang for tidligt, og at man igen – helt eller delvist – vil sætte busplaner op ved stoppested­erne.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? – Jeg håber, bestyrelse­n vil erkende, at man har truffet beslutning­en en postgang for tidligt, siger Rasmus Prehn.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE – Jeg håber, bestyrelse­n vil erkende, at man har truffet beslutning­en en postgang for tidligt, siger Rasmus Prehn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark