Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din kreativite­t har fyldt meget på det seneste, og det gør den igen i dag til at begynde med. Du har dog nok også et par praktiske ting, du skal have klaret, og det er nok ting, hvor du bedst kan få taget dig sammen til dem, hvis du husker at se det færdige resultat for dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil helst være hjemme i dag, og du har det generelt bedst med at være hjemme i øjeblikket. Du må se, om det er muligt at få en hjemmearbe­jdsdag. Fra i eftermidda­g trænger du dog til alt andet end at være hjemme, du vil gerne ud blandt folk, du har det sjovt med.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har en masse energi i øjeblikkke­t, og i dag kan du da også nå meget først på dagen. Senere på dagen vil du nok hellere være hjemme, og bare slappe af, og du vil nyde at have god tid til at dagdrømme. Det er fint med travlhed, men der skal også være tid til afslapning.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Først på dagen skal du nok lige have lov til at komme op i gear, og du vil gerne have lov til at tage tingene langsomt. Som dagen skrider frem, får du dog virkelig fart på, og der vil ikke være meget, du ikke kan nå. Der er ikke langt fra tanke til handling, når først du har fat.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du møder verden med et stort overskud i øjeblikket, og det er klart, at du let kommer i snak med en masse forskellig­e mennesker. Det nyder du også fuldt ud, men du har nok også brug for at få lidt tid for dig selv i dag. Det gælder især nok i aften, efter en lang og krævende dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du nok gerne være alene til at begynde med, og du har generelt mest nydt dit eget selskab på det seneste. Det vender dog fuldkommen fra i eftermidda­g, hvor du i dén grad trænger til at være sammen med andre. Til dén tid vil du nyde at snakke med alle, du møder.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag vil du gerne være sammen med dine venner, men du skal nok klare dagens pligter først. Du kan måske se noget til dine venner, når du har fri fra job. Du bør dog ikke planlægge for meget, da du sikkert også har brug for at få tid til at hvile dig efter en lang dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har været meget optaget af dine ambitioner på det seneste, og i dag tager du også fat, uden at brokke dig det mindste. Du ved, at det er op til dig selv, hvor langt du vil nå med det hele. Senere i dag husker du klogeligt at holde lidt fri også, måske i selskab med venner.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger til at udvide din horisont for tiden, og heldigvis er du god til selv at få øje på muligheder­ne i hverdagen. Senere i dag tænker du over, hvordan du kan bruge alle de nye input til noget konkret, måske i forbindels­e med din karriere. Du tænker i hvert fald over fremtiden.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag kan du få styr på alle de ting, du føler dig lidt bagud med. Det er nok rart for dig at få dem ud af verden, og så kan du bruge resten af dagen på bare at opleve noget, du synes er sjovt. Det er lettere at slippe tøjlerne, og glemme alt, når man ved der er styr på sagerne.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag har du mest af alt lyst til at blive hjemme, og bare være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du må se om det kan lade sig gøre. Hvis du er single, vil du også helst bare hygge dig i dag. I aften trænger du dog til at være lidt alene, om du er i forhold eller ej.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du knokler på jobbet i dag, og du har generelt knoklet på det seneste. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at du trænger til at slappe af, når du får fri. Du trænger nok også til at være sammen med din partner, eller andre tætte relationer i dit liv. Du når det hele i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark