Ekstra Bladet

Renoverede hus for Britta

-

Kian Omid Mirzada har allerede flere pletter på straffeatt­esten. Han er tidligere dømt for overtrædel­se af våbenloven og for grov vold – og lige nu er han involveret i en sag, hvor han er tiltalt for frihedsber­øvelse, vold og trusler mod en polsk håndværker.

I den verserende retssag har Kian Mirzada tidligere fortalt, at han har arbejdet for Britta Nielsen i forbindels­e med renovering af hendes hus i Hvidovre. Det skete, mens Britta Nielsen svindlede statskasse­n for over 120 mio. kroner.

Det står ikke klart, hvordan betalingen for arbejdet med huset er sket.

Ifølge en redegørels­e fra Kammeradvo­katen til Søog Handelsret­ten fra tidligere i år har Britta Nielsen bankoverfø­rt 11,4 millioner kroner til ’ tre nærtståend­e personer’ samt overført ’ et mindre beløb til en fjerde person’, som hun har tilknytnin­g til.

Britta Nielsens tre børn, Samina ( 31), Kians kone Jamilla ( 34) og Jimmy Hayat ( 38) er alle sigtet i sagen for hæleri.

Det samme er som nævnt Kian Mirzada, men det er uvist om, han er den fjerde person.

Stort forbrug

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at Kian Mirzada har haft et forbrug, der ikke helt harmonerer med hans officielle indtægter.

Eksempelvi­s står Kian og hustruen Jamilla eksempelvi­s i dag som ejer af to kolonihave­huse i Ishøj ifølge Tinglysnin­gen.

Samtidigt har tre kilder uafhængigt af hinanden udpeget fire andre huse, Kian også ejer eller har ejet via stråmænd. Huse til en værdi af flere millioner kroner.

Kian Omid Mirzada har i mange år drevet forskellig­e virksomhed­er inden for rengøring- og byggebranc­hen.

Udover konkursen med G2WORK ApS i 2013 har han i dag firmaet Get2Work ApS. Det havde i 2015, 2016 og 2017 en omsætning på beskedne 152.000 kr., 169.000 kr. og 360.000 kr.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kian Mirzada.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark