Ekstra Bladet

DØGN-RAPPORTEN

-

KOLLUND: En livløs mand blev søndag fundet drivende i vandet ud for Kollund omkring klokken 12.20. Anmelderen påbegyndte hjerte- lunge- redning på stedet, men manden blev erklæret død, da en læge kort efter ankom til stedet. Syd- og Sønderjyll­ands Politi skal nu finde frem til mandens identitet, så man kan underrette de pårørende.

RØNNE: Politiet søger katteejere, hvis katte er forsvundet inden for de seneste par måneder. Henvendels­en er primært rettet mod katteejere i området Nordre Kystvej – Borgmester Nielsens Vej – Sankt Mortensgad­e.

Politiet mener, at dyrene er blevet indfanget af en kattehader og derefter udsat et stykke fra byen.

AARHUS: Kort før midnat natten til søndag blev en spillekios­k i Banegårdsg­ade udsat for røveri. Ved trussel med kniv og pistol fik gerningsma­nden et udbytte på cirka. 20.000 kroner. Han stak af fra stedet til fods. I forbindels­e med efterforsk­ningen fandt politiet frem til en 20- årig mand fra Aarhus V, der blev anholdt og sigtet. KJELLERUP: En 26-årig mand blev anholdt, efter at han to gange dagen forinden truede og var voldelig over for sin ekskæreste, der havde søgt tilflugt hos en veninde. Så sent som i januar blev manden idømt 60 dages fængsel. Det var også for vold mod kvinden. Nu er han atter bag tremmer.

HERLEV: En 17- årig dreng er anholdt i forbindels­e med knivstik i Herlev Hovedgade, hvor en 32- årig mand kom til skade. Efterfølge­nde tog offeret på skadestuen, hvor han atter traf gerningsma­nden. Denne gang blev den 32- årige truet på livet. Derfor er den 17- årige også sigtet for vidnetrusl­er.

JYDERUP: Ved 21- tiden anholdt politiet en 18årig mand, der sigtes for kørsel i narkotikap­åvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han ikke havde noget kørekort. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark