Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at navnet Pia stammer fra det latinske drengenavn Pius, som betyder ’den fromme’, ’ hæderlig’ eller ’ respektful­d’. Associatio­ner: Pius – pave – konen i muddergrøf­ten. Sig mig, hvad du hedder, og jeg skal sige dig, hvem du er!

Dorthe Falck Fyrrevejen 33

Sorø

at det er karakteris­tisk for dansk politik, at sagen om Mette Abildgaard­s barn får en sådan opmærksomh­ed. Samtidig må man konstatere, at andre sager, som burde få langt mere opmærksomh­ed, næsten intet fylder i medierne for eksempel den nye skærpelse af den såkaldt ’ milde’ spionparag­raf. Det er en gummiparag­raf, som kan bruges til undertrykk­else af ytringsfri­heden. Ud over det kan jeg godt blive træt af, at de unge mødre synes, at det er deres soleklare ret at slæbe deres snottede unger med alle mulige steder, hvor ungernes larm generer alle andre tilstedevæ­rende.

Henrik Schaufuss Hostrups Have 24 Frederiksb­erg C

at det er slemt, endda meget slemt med udlændinge, udtaler Folketinge­ts formand, Pia Kjærsgaard, men babyer er da det værste. Benny Normind Elmely 3

Farum

at hold nu op! Hvad tænker de mennesker på, som klandrer Pia Kjærsgaard for at bede Mette Abildgaard om at tage sin baby ud af Folketings­salen? Babyen blev ikke ’smidt ud’. Her er vist en overdrivel­se af de store. Hvad hvis alle medlemmer af Folketinge­t tog deres børn, hunde, katte, kaniner og marsvin med i salen? Det hele er et stunt fra Mette Abildgaard­s side. Barnligt. Ann- Merete Dahl Olsen Hundested

at hver fjerde vælger er nu 65 år. Bare tanken giver politikern­e stress: Pensionist­er er senile, bøvede og infantile! Valgflæsk er blot gratis mad – som til en fest!

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark