Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du begynder den nye uge sprængfyld­t med ny energi og optimisme. Du har brug for at opleve noget nu, og du kaster dig gerne ud i nye ting. Du har mod på at prøve de ting af, som falder dig ind, og selv hvis noget ikke går efter planen, vil du tage det med et rigtig godt humør.

LØVEN 23/ 7-23/8

Din kreativite­t er i fokus i dag, og der er højt til loftet. Du kan komme på nogle ret interessan­te ideer, som i hvert fald kræver, at man er åben. Det er du også i dag, og du kan ikke rigtigt tage dig af, om dine omgivelser helt kan følge dig. Du tror på dig selv, og prøver dig frem.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er social og udadvendt som få i dag, og du møder verden med energi og stor selvtillid. De fleste vil nok næsten blive væltet bagover af al din charme i dag, og du vil få let ved at komme igennem med dine budskaber. De få, der finder dig lidt for meget, tager du dig ikke rigtigt af.

TYREN 21/4-21/ 5

Du skal lige i gang med dagen i dag, før du er helt oppe i omdrejning­er. I dag får du energi af at være sammen med andre mennesker. Det er ikke altid, man selv behøver at levere al energien, af og til låner man noget af andre, og det gør du i dag. Derfor glemmer du, at du var træt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du helst være hjemme, efter en weekend, hvor du var en del på farten. Du kan måske bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers må du glæde dig til at holde fri, og du kan måske invitere gæster, da du vil holde af at have lidt selskab.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger nok til at være lidt i dit eget selskab i dag, efter en weekend, hvor du har været sammen med mennesker det meste af tiden. Du kommer dog bestemt ikke til at kede dig i dit eget selskab, du nyder at bruge dagen på at gå og tænke, og filosofere lidt for dig selv. Tag dig tid.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. Der er dog nok en del praktiske ting, der skal klares, før du kan bruge resten af tiden på at opleve noget sammen med din partner. Er du single, kan du tage på en spontan date i dag.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du får en meget travl dag, men det kan du også sagtens overskue lige nu. Du nyder at have en bunke at se til, og det eneste du ikke har lyst til er at kede dig. Det kommer du bestemt heller ikke til, der vil være noget at se til fra morgen til aften, og det passer dig rigtig godt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at være sammen med gode venner i dag, eller også bare folk du deler interesser med. Mandagen skal nemlig slet ikke være så kedelig, du trænger til at opleve noget. Det må gerne række udover hverdagen, så der bliver stof til mange samtaler bagefter.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du knokler virkelig på jobbet i dag, og uanset hvilken opgave du får i hænderne, mangler du ikke tro på, at du kan løse den. Det kan måske knibe mere med samarbejde, du kan og vil helst selv i dag. Det skal der også være plads til, bare du siger det på en ordentlig måde.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du kigge lidt på din økonomi. Du har nok mange ting, du gerne vil den kommende tid, men så er det også vigtigt, at du allerede nu laver en plan for, hvordan du får råd til det. I aften kan du slappe velfortjen­t af, og gøre noget godt for dig selv, og det vil du nyde.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag har du fokus på din fremtid og din karriere, og du mangler i hvert fald ikke ambitioner. Du har store drømme, og der skal da også være plads til at tænke stort her i livet. Selvom du ikke møder opbakning hos alle, bør du ikke tage det tungt. Bliv ved med at tro på dig selv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark