Ekstra Bladet

Hadede England som ung

-

Efter han i 2015 forlod McLaren og sit hummer i Woking havde han egentlig forsvoret at vende tilbage til Storbritan­nien.

– Det er ikke nogen hemmelighe­d, at jeg havde en rigtig dårlig tid, da jeg boede i England. Jeg følte mig ensom og ikke havde nogen at være social med. Når jeg var i England, var jeg alene, fortæller Kevin Magnussen.

Hverdagen blev brugt hos McLaren med den personlige træner eller i simulatore­n.

– Jeg var 18 år gammel og havde fået nok af at være sammen med voksne mennesker. Jeg tog ind om morgenen og trænede og kørte simulator nogle dage. Ellers sad jeg bare ventede på at komme ud og køre. Eller rejse et eller andet sted hen. Det var forfærdeli­gt.

– Jeg tror bare, at Ron Dennis ( McLaren- boss, red.) var en gammel traditione­l fyr, som godt kunne lide at se, at kørerne ofrede noget. Jeg følte nærmest, det var en straf. Jeg boede i Woking, og der er ikke meget at lave.

– Nu er jeg kommet til London, og jeg har opdaget, at det er noget helt andet. Altså jeg vidste det godt, men jeg har kunnet mærke det, og det fungerer. Jeg kan smutte op til teamet og holde et formiddags­møde, tage tilbage og passe min træning. To fluer med et smæk.

Det er ikke nogen hemmelighe­d, at jeg havde en rigtig dårlig tid, da jeg boede i England

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark