Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: Politiet har modtaget anmeldelse om hærværk rettet mod to biler begået i løbet af natten. Den ene bil, en Fiat 500, har fået dørhåndtag­et ødelagt og døren ridset. Den anden, en sort Kia Picanto, har fået sprøjtet fugeskum ind i udstødning­srør og lydpotte.

GJESSØ: Midt på natten brød en tyv ind i et hus på Merkurvej. Det vækkede den 52- årige beboer, som derefter ventede i stuen på tyven, der fik travlt med at stikke af fra stedet. Den 52- årige mand løb efter tyven, der sprang ind i en flugtbil, der holdt i nærheden – på Mælkevejen. Herefter kørte bilen fra stedet. VÆRLØSE: Ved 11- tiden blev en cyklist påkørt på Frederiksb­orgvej. Bilisten, en 75- årig kvinde, havde overset sin vigepligt, hvorfor cyklisten, en 51- årig mand fra København, var blevet påkørt. Cyklisten slap med skrækken og slap fra ulykken uden skader.

KARLSLUNDE: □n patrulje bragte en lastbil til standsning på motorvejen­s rasteplads med henblik på rutinekont­rol. ❘ lastbilens førerhus traf patruljen foruden chaufføren også en 18-årig mand, der kunne fremvise et tyrkisk pas med et udløbet visum. Han blev anholdt, og sagen skal nu fremlægges for udlændinge­styrelsen. AARHUS: □n observant borger fattede mistanke til en bil, der i længere tid holdt parkeret på Kantorvæng­et i Risskov. Da politiet kom til stedet, viste det sig, at der i bilen var en større mængde hash og skunk. □n 20- årig mand blev efterfølge­nde anholdt og sigtet for besiddelse af en større mængde hash og skunk med henblik på videresalg.

SLAGELSE: Ved middagstid fik politiet en anmeldelse om en mand, der flere gange er blevet set luske rundt, lure og gemme sig bag buske i området ved Slotsvænge­t. Han er 25-30 år, cirka 175 centimeter høj og vejer cirka 80 kilo. Han er dansk af udseende, med mørkt hår og mørke skægstubbe. Han er senest set iført blå bukser af mærket Adidas, sort jakke og rød strikhue.

Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark