Ekstra Bladet

STOP HETZEN MOD OMFARTS- KIM

- Vi har modtaget

KÆRE SLYNGELSTU­EN

Vi sidder her et par stykker og er efterhånde­n godt røde i bærret over den hetz, som Dansk Folkeparti­s transporto­rdfører, Kim Christians­en, udsættes for.

Hvad fanden ligner det at forfølge ham, fordi han fik gennemtrum­fet en omfartsvej her i baghaven? Sølle 377 mio. ville den koste, og det er ingenting i forhold til al den asfalt, ham ministeren Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance har lusket igennem.

Desuden var Kims krav helt genialt. For ved at få omfartsvej­en med i trafik- forliget ender regningen for hele molevitten hos staten og ikke hos de berørte kommuner.

Så ikke mindst Venstre- borgmester­en her i Mariager – han hedder Mogens Jensen – jubler over Kims genistreg. At det så måske ender med en mindre omfartsvej til 80 mio. er ærgerligt, men borgmester­en har i hvert fald sagt, at han gerne giver en omgang her på A’Porta. Skål!

De åh så kloge trafikfors­kere er også sure over den jernbane, som Omfarts- Kim har fået mellem Vejle og Billund.

Jernbanen til sølle en mia. kr. havde han aftalt med sin formand, Kristian Thulesen Dahl. Han er valgt i området, så han ved, hvad der er brug for.

Men så råber alle de klogeåger op om studehande­l og alt muligt. De kalder det penge ud ad vinduet, fordi det er lige så hurtigt at tage bussen. De kæfter også op om, at togtrafikk­en fra Nordvestjy­lland går i smadder på grund af Tulle- banen, og der er også nogle politikere derude vestpå, som har hidset sig op.

Hold da lige kæft. De skulle få fingeren ud og snakke med deres lokale folketings­politiker.

SKÅL!

Vejbanden på A’Porta

KÆRE VEJBANDEN

Vi er noget i tvivl om, hvad I vil spørge om. Men tak for brevet.

Vh.

Slyngelstu­en

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Kim Christians­en ( DF) får massiv støtte fra vennerne på sit værtshus.
FOTO: JENS DRESLING Kim Christians­en ( DF) får massiv støtte fra vennerne på sit værtshus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark