Ekstra Bladet

Ringede på hos anden beboer før drab

-

Den 26- årige, der er sigtet for tre drab på ældre mennesker på Vangehusve­j på Østerbro i København, ringede på hos en anden mandlig beboer i opgangen, hvor det 81- årige drabsoffer boede, samme som dag hun blev dræbt.

Det fortæller flere kilder til Ekstra Bladet.

Da manden åbnede døren, spurgte den nu drabssigte­de, ifølge kilderne, i stedet efter kvinden med rollatoren. Den 81- årige kvinde var hjertesyg, dårligt gående og brugte en rollator, der stod i opgangen.

Den sigtede nægter sig skyldig i drab.

Beboerne kender, ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r, den drabssigte­de, fordi han havde et familiemed­lem, der boede i bebyggelse­n. Derfor havde han også adgang til de andre opgange med en nøgle.

Datter fattede mistanke

Politiet mener, at den 81årige blev dræbt torsdag 7. marts, men hun blev først fundet død dagen efter, da en af hendes gode venner låste sig ind, fordi han var bekymret for hende. Hun havde ikke trukket sine persienner op og besvarede ikke hans opkald.

Dødsfaldet blev først kategorise­ret som et dødsfald efter en tragisk ulykke. Men kvindens datter fattede mistanke og kickstarte­de en drabsefter­forskning, der senere også førte til yderligere to dødsfald, en 83- årig kvinde og en 80- årig mand, som politiet mener også er blevet dræbt.

Det formodede motiv er økonomisk, idet flere af ofrenes kreditkort skal være blevet misbrugt efter deres død.

En obduktion har vist, at i hvert fald den 81- årige kvinde og den 80- årige mand blev kvalt, mens en 83- årig kvinde var kremeret, da politiet fik mistanke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark