Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: Seks gule cross- maskiner af mærket Suzuki er stjålet fra Cirkus Arena i Brabrand. Samtidig har der været indbrud i en kiosk, hvor der blev fjernet byttepenge og slik. Tip fra årvågne borgere har foreløbig skaffet tre af crosserne tilbage, men politiet hører stadigvæk gerne fra folk, som kan bidrage til tyveri- sagens efterforsk­ning.

BALLERUP: □n butiksdete­ktiv blev truet på livet og ramt af knytnævesl­ag i ansigtet, da han pågreb en 19- årig mand under et røveri i et supermarke­d på Baltorpvej. Manden havde stjålet flere varer i butikken. Det lykkedes at tilbagehol­de manden, som senere blev anholdt og sigtet for trusler og røveri. Han nægter sig skyldig i røveri.

HEDEHUSENE: □n bilist har hjulpet politiet med at opspore og pågribe en 74- årig mand, som kørte omkring i, hvad der kunne minde om beruset tilstand. Den ældre herre fik senere taget blodprøver og blev konfronter­et med en sigtelse for spirituskø­rsel og færdsel uden førerbevis. Han har erkendt sig skyldig.

SLAGELSE: □n særdeles søvndrukke­n 33-årig mand blev sent tirsdag anholdt, efter at han i beruset tilstand var gået ind i en have, hvor han i mangel af bedre havde lagt sig til at sove. Manden blev eskorteret til politistat­ionen i Næstved, hvor han fik mulighed for at sove videre. Han blev løsladt næste morgen.

HILLERØD: □n mor står bag anmeldelse­n af en mand, som skulle have onaneret foran kvinden og hendes datter på en legeplads på Posen. □n mistænkt fyr befandt sig på gerningsst­edet, da politifolk dukkede op, men de kunne ikke med sikkerhed sandsynlig­gøre, at han havde noget med blufærdigh­edskrænkel­sen at gøre.

FJERRITSLE­V: Ukendte indbrudsty­ve er brudt ind i et fritidshus på Gammel Hvarrevej. Det lykkedes at slippe væk med en designerst­ol. Gerningsmæ­ndene skaffede sig adgang til fritidshus­et ved at fjerne listen til en rude og derefter afhaspe et vindue.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark