Ekstra Bladet

Mand blev ramt i knæet af skud

- METTE FLECKNER fleck@ eb.dk

Et skyderi i den lille sydsjællan­dske by Kalvehave kan meget vel bunde i en konflikt i prostituti­ons miljøet

Det siger politiinsp­ektør Kim Kliver, Sydsjællan­ds Politi, efter skyderiet, der fandt sted ved et bordel i tirsdags ved 13- tiden.

Tre mænd blev anholdt, og de blev i går fremstille­t i et grundlovsf­orhør med krav om fængsling.

De tre blev sigtet for drabsforsø­g i forening og efter forudgåend­e aftale ved at have skudt mod en folkevogn. En mand fra Østeuropa blev ramt i venstre knæ.

Mændene, som er danske, nægtede sig skyldige, men offentligh­eden måtte ikke høre deres forklaring­er af hensyn til efterforsk­ningen, og dørene blev lukket.

Imidlertid må nogen have sagt noget ganske væsentligt bag de lukkede døre, for anklageren valgte undergrund­lovs forhøret at løslade to af de tre mænd.

Så bil forsvinde

Den tredje, en 37- årig, blev varetægtsf­ængslet i foreløbig fire uger på en begrundet mistanke om drabsforsø­g og besiddelse af skydevåben, oplyser anklager Mariam Khalil til Ekstra Bladet.

Bordellet, som ligger nær ved, hvor skyderiet fandt sted, huser ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r østeuropæi­ske prostituer­ede og flere af dem har oplyst i annoncer, at de kommer fra Polen.

Et vidne hørte skyderiet og fortalte til Ekstra Bladet:

– Jeg hørte tre skud. Så kiggede jeg ud og så en rød bil forsvinde i høj fart, sagde han til Ekstra Bladet.

Efter skyderiet begyndte politiet en eftersøgni­ng, og mændene blev anholdt klokken 14.20 ikke langt fra gerningsst­edet.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Politiet har afspærret området efter skyderiet nær et bordel i tirsdags. Nu er en person fængslet.
FOTO: PER RASMUSSEN Politiet har afspærret området efter skyderiet nær et bordel i tirsdags. Nu er en person fængslet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark