Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg synes bedre om Rasmus Klump end om Rasmus Paludan. Sådan er det bare. Børge Højlund Jensen H.C. Andersenve­j 56 Viborg

at det er underligt, at de ældre altid omtales som ældrebyrde­n, når nu selv den mest tungnemme politiker ved, at tusindvis af ældre laver frivilligt arbejde i genbrugsbu­tikker, passer børnebørn, er besøgsven, har småjobs rundt omkring og så videre. Måske er der i virkelighe­den mere tale om en politikerb­yrde?

Kim Hansen

Herlev

at Dansk Arbejdsgiv­erforening er glade for, at der er 384.000 udenlandsk­e arbejdere i Danmark. De er sikkert også glade for, at Arbejdstil­synet er ramt af nedskæring­er. Snorksover fagforenin­gerne?

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at hørte jeg mon rigtigt? I radioen blev der sagt, at multinatio­nale selskaber overførte de overskud, de havde haft i Danmark, til andre lande i EU, hvor selskabssk­atten var lavere. Sig mig, følger de danske skattemynd­igheder overhovede­t ikke med i, hvad der sker? Hvad er det for slags konvention­er eller mellemstat­lige aftaler, der tillader den slags? Enhver må da kunne sige sig selv, at penge tjent i Danmark også skal beskattes i Danmark.

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

at e- sport er en ny klimaskand­ale. Tænk på, hvor meget energi der skal bruges på de kæmpe events, der er rundt om i verden. Og endnu en gang er det børnene og de unge – fra de bliver født, til de bliver cirka 40 år, der er de største klimasynde­re. Men de fleste unge er en flok hyklere og meget dobbeltmor­alske. Den ene dag demonstrer­er de for klimaet, og kort efter er de de største klimasvin. Bent Pedersen

Av. Escandinav­ia 72 Alicante

Spanien

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark