Ekstra Bladet

Sex- tapes, rock'n'roll og dyreaktivi­sme

- JULIE TERMANSEN jt@ eb.dk

Pamela Anderson er den i dag nok mest ikoniske ’ Baywatch’- babe. Og lukker man øjnene, kan alle vist snildt finde et billede på nethinden af den smukke, storbarmed­e blondine i den røde badedragt.

Og looket har den i dag

51- årige Anderson holdt ved.

Den amerikansk-canadiske skuespille­r har da også prydet adskillige magasinfor­sider med sit skønne ydre. Mest er hun kendt som Playboy-model.

Dyreaktivi­st

Men Pamela går også i mere seriøse emner end blot at smile sexet til kameraet. I mange år har har hun arbejdet for bedre rettighede­r for dyr og er i offentligh­eden kendt som modstander af pelsindust­rien.

Hun er derudover stor fortaler for brugen af medicinsk cannabis og skrev i 2009 et åbent brev til USA's daværende præsident, Barack Obama, for at få ham til at tage stilling til legaliseri­ng af cannabis.

Pamelas mange mænd

Tilbage 1995 giftede hun sig med Mötley Crüe- trommeslag­erenTommy Lee – kun fire døgn efter, at de havde mødt hinanden.

Angiveligt opdagede hendes mor først, at hun var blevet gift, da hun læste om det i People Magazine – og det var ikke den eneste skandale, der fulgte i kølvandet på det ægteskab.

Ægteparret måtte blandt andet stå model til offentligg­ørelsen af en hjemmevide­o, der viser dem dyrke sex på en yacht. Parret var gift i tre år og havde et turbulent ægteskab.

Tommy Lee blev blandt andet arresteret for at have udøvet vold mod Anderson. Sammen fik de to sønner, Brandon og Dylan.

Efter Tommy Lee giftede hun sig først med den amerikansk­e sanger Kid Rock og derefter med pokerspill­eren Rick Salomon. De to gik endegyldig­t fra hinanden i 2015, og i dag danner Pamela Anderson par med den 33- årige fodboldspi­ller Adil Rami.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Pamela Anderson spillede rollen som Casey Jean i ' Baywatch'.
FOTO: ALL OVER PRESS Pamela Anderson spillede rollen som Casey Jean i ' Baywatch'.
 ?? SHUTTERSTO­CK FOTO: ?? I dag er Pamela Anderson 51 år gammel.
SHUTTERSTO­CK FOTO: I dag er Pamela Anderson 51 år gammel.
 ?? FOTO: REX ?? I tre år var Pamela Anderson gift med trommeslag­eren Tommy Lee.
FOTO: REX I tre år var Pamela Anderson gift med trommeslag­eren Tommy Lee.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark