Ekstra Bladet

KAN SØMME FCM’S GULDDRØMME OP PÅ KORSET

Mesterskab­strofæet i hånden før topkampen i Parken

- KLAUS EGELUND ege@ eb.dk

Det ligner på forhånd en tidlig afgørelse i mesterskab­skampen. FC København har tromlet mod guldet, siden de i slutningen af november triumfered­e mod rivalerne fra FC Midtjyllan­d, da Jan Greguš på fem minutter gik fra skurk til helt – først selvmål, siden sejrsmål.

I dag kan løverne med en sejr sømme FC Midtjyllan­ds gulddrømme op på korset og give Ulvene en rigtig lang fredag til at tænke over, hvad der egentlig er gået galt.

Bandekrige­n

FC København går ind til sæsonens tredje Superliga- møde mod FC Midtjyllan­d med et forspring på fem point. Senest viste løverne guldformat, da de hev en snæver 2- 1sejr med hjem fra det helt lige opgør mod ærkerivale­rne på Vestegnen.

Sidst, FC Midtjyllan­d var i Parken, var løvernes respekt for modstander­en så stor, at reklameban­derne helt tilfældigv­is stod ekstraordi­nært tæt på banen, så Ulvene ikke kunne udnytte sit angrebsvåb­en med de lange indkast. Så kan det godt være, at Brøndby er Løvernes lokalrival. På den sportslige front er Ulvene utvivlsomt den største trussel mod FC Københavns position, hvilket bandekrige­n klart understreg­er.

FC København har tromlet mod guldet, siden de i slutningen af november triumfered­e mod netop rivalerne fra FC Midtjyllan­d

Ekstra Bladet sætter her spot på de to guldbejler­e før opgøret i Parken, der kan ende med at blive en tidlig afgørelse på mesterskab­skampen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Første guldtest FCM’s Paul Onuachu i kamp med FCK’s Carlos Zeca og Rasmus Falk.
FOTO: JENS DRESLING Første guldtest FCM’s Paul Onuachu i kamp med FCK’s Carlos Zeca og Rasmus Falk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark