Ekstra Bladet

LEVER DU LIVET FULDT UD ?

-

Ved et lavt indhold af, det essentiell­e næringssto­f, cholin i kroppen ophobes der nemt fedt i leveren og

vigtig for en sund og velfungere­nde krop. Leveren spiller en vigtig rolle i regulering­en af kroppens stofskifte og i udskillels­en af affaldssto­ffer.

Afl ejring af fedt i leveren forekommer hos mange. Noget fedt i leveren er normalt, det kan dog påvirke den normale leverfunkt­ion. Utilpashed og manglende overskud kan være tegn på, at leveren er belastet og at omsætninge­n af fedtstoffe­r ikke er velfungere­nde.

Nyder du livet

Når man lever for godt, kan man nemt se og mærke det. Men nu er der hjælp at få. Active Liver™ indeholder marietidse­l og artiskok ekstrakter. Marietidse­l understøtt­er leverfunkt­ionen. Artiskok hjælper til bedre fordøjelse. Tabletten indeholder også cholin, der bidrager til en normal leverfunkt­ion. Til daglig tænker du sikkert ikke over, at du har en lever, men leveren er afgørende for Active Liver™ indeholder bl. a. cholin, der bidrager til en normal leverfunkt­ion. dit stofskifte. For mange kulhydrate­r, for meget alkohol og fed mad sætter din lever- og galdefunkt­ion på hårdt arbejde. En anden vigtig faktor : Leveren stimuleres af proteinrig kost. I vore forfædres kost kom 33 % af kalorieind­taget fra proteiner. I dag er det kun 15 %.

Daglig vitaminpil­le til leveren

Det er naturlægem­iddel- og kosttilsku­d virksomhed­en New Nordic, der har opfundet den nye tablet baseret på naturlige urteekstra­kter – noget som mange kan have brug for som en ”daglig vitaminpil­le” til leveren. Én tablet om dagen er nok.

Hvor kan Active Liver købes

Active Liver kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www. newnordic. dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark