Ekstra Bladet

FORTVIVLET OVER MIT HÅR

-

barn for nu 31 år siden. Mit hår ændrede sig, og jeg blev mere og mere fortvivlet over, at mit hår var så tyndt, at man kunne se min hovedbund. Jeg troede, at det skulle være sådan resten af mit liv, men nu har jeg endelig fundet Hair Volume med biotin, der hjælper mit hår.

Tina er 55 år og arbejder som børnehavek­lasseleder. – Jeg har i mange år været virkelig fortvivlet over den forandring der skete med mit hår, da jeg

fi k børn. Det var både tyndt og meget fint. Til sidst kunne man nærmest se min hovedbund. Det gør noget ved ens selvværd, så jeg var virkelig ked af det.

Min søster anbefalede Hair Volume

– For år tilbage fi k jeg at vide, at mine hårsække var lukkede pga. af styling produkter. Jeg har siden da prøvet alverdens ting. Alt fra stærkt B vitamin til diverse shampooer og dråber. Men der skete intet.

–Min søster arbejder i Matas, og for ca. 4 måneder siden anbefalede hun mig, at prøve kosttilsku­ddet Hair Volume™.

Som hun sagde; kunderne kommer igen og igen for at købe disse tabletter og de siger, at de ikke ” kan leve uden”, så hun synes de var værd at prøve.

Flot hårvolumen

– Tyndt hår ligger til vores familie og sidst jeg var til frisør, udbrød hun ”Sig mig lige hvad har du gjort ved dit hår”. Det er blevet kraft igere og flottere. Håret er en stor del af ens selværd, så jeg har virkelig fået min selvtillid tilbage, efter jeg er begyndt med Hair Volume.

Klinisk dokumenter­et hårtablet

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Her køber du Hair Volume

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www. newnordic. dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark