Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil mægtig gerne være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. Du trænger til, at I bare kan få lov til at nyde livet en stund. Hvis du er single, kan du måske tage på date, eller møde den rette til en påskefroko­st. Du har mest energi i dagtimerne i dag.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder at møde nye mennesker for tiden, men du nyder også at være sammen med dem, du kender. Så hvad enten du har fri, og kan tage til påskefroko­st i familiens eller gode venners lag, eller du får en travl dag på farten, vil du trives lige indtil i aften, hvor du har fået nok.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger virkelig til at være sammen med dine gode venner i dag, og I vil gerne bare give jer selv lov til at tage for jer af livet. En påskefroko­st ville nok ikke være nogen helt dum idé, eller noget andet, som du ved, at I alle nyder. I aften bør du trække stikket lidt, og puste ud.

TYREN 21/4-21/ 5

Denne skærtorsda­g ser det ud til, at du har en masse energi, og hvis du har fri ligesom så mange andre, og ikke skal på job, må du finde noget andet, du kan lægge dine mange kræfter i. Du har nemlig behov for at brænde en masse krudt af, og først i aften er du træt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag bør du virkelig bare nyde livet, og sørge for at gøre noget godt for dig selv. Det er ikke sikkert, at det behøver at være noget afslappend­e, du kan sagtens vælge at få dig en begivenhed­srig dag, så længe dét du har valgt, er noget du har lyst til. I aften bør du slappe helt af.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har stor fokus på dine fremtidspl­aner i øjeblikket, og skulle du eventuelt have fri her i påsken, ligger du nok ikke på den lade side af den grund. Der loves fantastisk vejr, og måske vil det være godt at komme lidt ud i den friske luft, imens du tænker, og så sover du godt i nat.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Din kreativite­t er i fokus for øjeblikket, og hvis du har fri her i påskedagen­e, kan du måske virkelig få tid til at afsætte hele dagen til det. Det kan også være, at du helst bare vil være sammen med folk, du har det sjovt med, og nyde, at du har fri. I aften trænger du til at hvile dig lidt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er meget selskabeli­g i dag, og du nyder virkelig at tale med alle mulige forskellig­e mennesker. Du har nok knapt påbegyndt den ene samtale, før du begynder på den næste, men du kan sagtens finde den røde tråd. I aften har du dog fået nok snak, og hviler dig lidt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag trænger du til at føle dig fri, og bare gør dét, der falder dig ind. Måske vil du virkelig nyde at være i naturen, hvor der er højt til loftet, og hvor man kan glemme hverdagen. Måske vil du bare gerne være sammen med folk, du har det godt med. I aften er du nok flad.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil du helst være hjemme, og der er måske også gode muligheder, nu hvor det er påske, hvis du ellers har fri. Skal du på job, kan du søge hjemad, lige så snart du har fri. Du trænger nemlig til at være sammen med dine nærmeste, og bare nyde livet. I aften bør du hvile dig.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil helst være alene i dag, og bare nyde dit eget selskab, hvis det er muligt. Hvis du har fri, behøver du ikke at planlægge en masse aftaler med andre mennesker. Du vil nyde at gøre tingene på egen hånd, uden at kede dig. Skulle det alligevel ske i aften, så nyd det blot.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag kan du bare bruge tiden på det, du helst vil. Du vil sikkert gerne gå og tænke lidt for dig selv, men du vil måske også nyde at støve et par minder af. Måske har du en særlig påsketradi­tion, som ikke har set dagens lys længe, som nu kan sættes i gang igen. Hyg dig i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark