Ekstra Bladet

Fischer: ’ Vi er markant bedre’

-

– Nu smager det af noget!

Viktor Fischer stod med et skævt smil efter udklasseri­ngen af FC Midtjyllan­d i Parken.

Godt nok kom FCK- profilen ikke selv på scoringsta­vlen, men det levede han fint med efter holdets klart bedste præstation i dette forår.

– Vi dominerede i 75 ud af 90 minutter, og det er det, der skal til for at slå FC Midtjyllan­d. Der er stadig seks kampe igen, men lige nu har vi det rigtig rart, sagde Viktor Fischer, der ikke havde noget bud på, hvordan de havde det i gæsternes omklædning­srum:

– Den skal de tage med BS …

Stærkere end forventet

FC København havde annonceret, at de ville gå til angreb, selvom de på papiret bedst kunne leve med en uafgjort.

De holdt ord og greb fra start kampen offensivt an.

– Vi viser, at vi er bedre end de er p. t. Og vi fik også vist, at vi er markant bedre. Det skal vi leve op i de kommende kampe, lød det fra Fischer, der uddelte en stor buket verbale roser til kampens bedste spiller, tomålskytt­en Dame N’Doye:

– Jeg forventede ikke det, som han har leveret i denne sæson. Han har været stærkere, end folk havde forventet, men har også spillet sig op og er blevet bedre og bedre.

Der er stadig seks kampe igen, men lige nu har vi det rigtig rart

– Han skal gå meget ned i niveau, hvis ikke han skal blive forårets profil i Superligae­n.

Bedste angriber?

Også FCK- manager Ståle Solbakken roste den senegalesi­ske skarprette­r, der nu er oppe på 102 scoringer i den hvide trøje:

– Om han er den bedste angriber i Superligae­ns historie? Ja, det er jo Ebbe Sand og N’Doye, der er de to, der slås om det.

– Men det, man skal huske, er, at da Ebbe Sand var den bedste angriber, vandt jeg kåringerne og var den bedste spiller i ligaen.

Lige nu er nordmanden også den bedste træner i ligaen. Igen.

gisle og mke

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – Vi dominerede i 75 ud af 90 minutter, og det er det, der skal til for at slå FC Midtjyllan­d, fortalte Viktor Fischer.
FOTO: LARS POULSEN – Vi dominerede i 75 ud af 90 minutter, og det er det, der skal til for at slå FC Midtjyllan­d, fortalte Viktor Fischer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark