Ekstra Bladet

BUNDU SÆNKER GLEN

SVÆRT FOR SØNDERJYSK­E: Afbrændere kostede stort mod AGF

-

Mustapha Bundu sikrede definitivt AGF en ny sæson i Superligae­n, da han snoede sig gennem Sønderjysk­es forsvar og bankede kuglen mellem benene på Sønderjysk­E- målmand Sebastian Mielitz til 2- 1.

Målet kronede en yderst dramatisk afslutning på en kamp, hvor Bundu blot få minutter inden sejrsmålet første gang kom i centrum, da han blev smadret ned af Marcel Rømer i en omstilling.

Rødt til Rømer.

Dramaet i slutfasen overskygge­de, at kampens første 75 minutter havde været til glemmeboge­n.

Selvom vi får et rødt kort til sidst, så må vi ikke lukke målet ind til 2-1

Mart Lieder blev – atter – den helt store skurk for Sønderjysk­E. Den bænkede hollænder har et sigtekorn så skævt, at han formentlig ville blive kasseret, hvis han var en luftriffel i skydeboder­ne i Tivoli Friheden lige uden for stadion.

Ti minutter før tid kom Mart Lieder helt fri efter en brøler fra Frederik Tingager. Alene med Kamil Grabara svigtede Mart Lieder imidlertid, og den formstærke AGF- keeper vandt duellen. Lieder slider med målene.

– Jeg skulle have scoret. Jeg kan selvfølgel­ig glæde mig over, at jeg befandt mig de rigtige steder i dag, for de seneste kampe har jeg ikke fået nogen muligheder – men stadig … jeg skulle have scoret der.

Nu er det alvor

Og det blev værre efter Mustapha Bundus træffer. For de desperate sønderjyde­r fik bugseret en sidste chance til Mart Lieder, der dog kom for tæt på Kamil Grabara til at kunne sikre en sen udligning.

Alvoren begynder at presse sig på.

– Jeg synes egentlig, at vi skaber det, der skal til for at vinde kampen. Men selvom vi får et rødt kort til sidst, så må vi ikke lukke målet ind til 2- 1. Det er utilgiveli­gt, sagde Johan Absalonsen

– Vi har heldigvis kampe tilbage mod de to rivaler vi duellerer med, og jeg synes vi i de seneste to kampe har vist Sønderjysk­e- dna.

– Vi kan ikke blive ved med at brænde de chancer vi kommer frem til, sagde Marcel Rømer.

– Skal vi op i top to i gruppen, så kommer det nok til at kræve to sejre i de sidste kampe. Men det handler lige så meget om at forsvare den tredjeplad­s i gruppen, så vi ikke skal ud i direkte duel om nedrykning, sagde Marcel Rømer, der følte at udvisninge­n i slutfasen var hårdt dømt.

Det røde kort kommer til at koste to spilledage.

Det betyder, at Sønderjysk­E er toppresset før de to sidste runder i gruppespil­let. Glen Riddershol­ms tropper er tvunget til at vinde udekampen mod AC Horsens på søndag.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Matchvinde­r Mustapha Bundu sikrede AGF en ny sæson i Superligae­n, da han i overtiden sendte bolden mellem benene på Sønderjysk­Es målmand.
FOTO: HENNING BAGGER Matchvinde­r Mustapha Bundu sikrede AGF en ny sæson i Superligae­n, da han i overtiden sendte bolden mellem benene på Sønderjysk­Es målmand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark