Ekstra Bladet

Esbjerg- træner: Brøndby er forudsigel­ige

-

KÆMPE respekt til John Lammers og Esbjerg for det arbejde, vestjydern­e har leveret, siden oprykninge­n i sommer.

Hvem havde troet, at oprykkerne ville stå med gode bronze- kort på hånden så langt inde i denne sæson? Ikke engang cheftræner John Lammers, der ellers virkelig har gjort sine kritikere stumme med de imponerend­e resultater.

– Jeg synes, holdet har udviklet sig enormt i år. Jeg har nu 14- 15 spillere, der presser sig på til startopsti­llingen. Sådan var det ikke i efteråret. Jeg vil ikke kalde os favorit til bronzen, men som jeg også sagde om top- seks, så kan vi nå i mål, når vi ligger til det. Og det gør vi i høj grad lige nu, sagde John Lammers.

Kanonsæson

Med sejren over Brøndby torsdag cementered­e Esbjerg altså den kanonsæson, som vestjydern­e har gang i. Det var i øvrigt tredje sejr af tre mulige mod Vestegns- holdet denne sæson, og oprykkerne er fem point foran sidste sæsons sølvvinder­e.

– Jeg er ikke overrasket over, vi har slået dem tre gange. Forstå mig korrekt: Brøndby kæmper med tingene i år, hvorimod vi rider på en god bølge. Det har været nemt at udmanøvrer­e Brøndby, fordi de som regel kommer med det samme rent taktisk.

– Det er nemt at lægge en plan mod Brøndby. Luk midten ned, så er du nogenlunde kørende. De er forudsigel­ige, men det er ikke ensbetyden­de med, at de er ude at bronzekamp­en. Jeg har enorm respekt for Brøndby, og de skal nok få vendt tingene. Måske allerede i foråret. Jeg vil ikke afskrive dem endnu, lød det fra Lammers.

Esbjerg møder tirsdag OB i endnu en drabelig duel om bronzen og en europæisk plads til næste sæson.

 ?? FOTO: JOHN RANDERIS/ RITZAU SCANPIX ?? Esbjergs Mathias Kristensen jubler med matchvinde­r Joni Kauko ( th.), der lige har scoret kampens enlige mål.
FOTO: JOHN RANDERIS/ RITZAU SCANPIX Esbjergs Mathias Kristensen jubler med matchvinde­r Joni Kauko ( th.), der lige har scoret kampens enlige mål.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark