Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag kan du få klaret en masse hængeparti­er, og gerne noget, du måske ikke har tid til i hverdagen. Selvom det er lørdag, og du måske har fri her i påsken, bør du sørge for at få brugt noget af al den energi, du har nu, og du vil især kunne samarbejde godt med andre i dag.

LØVEN 23/ 7-23/8

Denne lørdag bør du bruge på at være hjemme, så meget af tiden, det overhovede­t kan lade sig gøre. Du vil nyde at være sammen med dine nærmeste, og der er sikkert god mulighed for det nu, hvis ellers du har fri her i påsken. Ellers må du søge hjemad, så snart du har fri .

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger til at være lidt i dit eget selskab for tiden, men du får bestemt ikke nogen kedelig dag af den grund. Du er nemlig god til at opleve noget på egen hånd i dag, og du vil nyde at kunne gøre lige, hvad der falder dig ind, og fremfor alt nyde at tage tingene i dit eget tempo.

TYREN 21/4-21/ 5

Du trænger til at være sammen med din partner, og heldigvis er påsken sikkert helt oplagt til det. Det gælder selvfølgel­ig kun, hvis du er i parforhold. Du vil have lyst til at forkæle din partner, og er du single, kan du tage på en date, for amorinerne flagrer lige nu i dit liv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder sikkert at fordybe dig i nye ting, som interesser­er dig for tiden. I dag kan du heldigvis få god tid til det, og du vil også nyde at tale med andre, som er lige så nysgerrige som dig selv. Du har ikke noget imod small talk i dag, så længe folk taler om noget, de brænder for.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Denne påske bør du bruge sammen med gode venner, og du er nok allerede godt i gang. Der er dog ingen, der siger, at man ikke kan holde påskefroko­st to dage i træk, eller bare generelt kan hygge sig flere dage i træk i gode venners lag. Nyd det fuldt ud, inden hverdagen venter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag har du en masse energi, og skal du ikke på job nu, hvor du måske har påskeferie, bør du finde noget andet at lægge kræfterne i. Du kan få meget fra hånden, og måske havearbejd­e vil være sagen, hvis ellers vejret er godt. Du vil nyde en aktiv dag sammen med andre.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at gøre noget godt for dig selv i øjeblikket, og bare nyde livet. Det er ikke sikkert, at det behøver være specielt afslappend­e, du vil i virkelighe­den nok nyde en ret aktiv dag. Det vigtige er bare, at du kun har ting på plakaten, du virkelig har lyst til denne påskelørda­g.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har nok mange tanker om din fremtid i øjeblikket, og i dag kan du tage kontakt til folk, som du ved holder af dig, og som du stoler på vil hjælpe dig. Du kan også søge nye kontakter til at hjælpe på dig på vej, du har nemlig meget velvilje at trække på lige nu. Udnyt det fuldt ud.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du fokusere på din kreativite­t, for du har nemlig både øje for det dekorative lige nu, samtidig med, at du har hænderne godt skruet på. Du vil nyde at lave noget, der taler til sanserne, og som giver noget smukt at kigge på. Måske dagen kan bruges på påskedekor­ationer.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag er du meget social og udadvendt, og du kommer let i snak med nye mennesker. Du har nemlig glimt i øjet, er hurtig i replikken, og er samtidig god tl at give andre plads i samtalen. Derfor vil du nyde at være sammen med andre i dag, og de vil også nyde dit selskab.

FISKENE 20/2-20/ 3

Denne påskelørda­g kunne du måske bruge på at tage en tur ud i det blå, for du trænger nemlig til at opleve noget nyt, som kan give hverdagen lidt perspektiv. Den vender hurtigt tilbage, så det er bare om at få brugt tiden godt i dag, hvis du ellers har fri til det nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark